(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori käännöspalveluihin
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Oletko kannuksia käännöstyön parissa jo saanut projektihallinnan osaaja? Tässä voisi olla paikkasi hypätä uusiin saappaisiin!

Etsimme asiakkaallemme PROJEKTIKOORDINAATTORIA osaksi käännöspalveluiden tiimiä Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen - mahdollisuus jatkollekin!

Projektikoordinaattorina hallinnoit monipuolisia käännösprojekteja toimien linkkinä asiakkaiden ja asiantuntijatiimin välillä. Työsi osia ovat muun muassa yhteydenpito asiakkaisiin, tarjousten tekeminen, asiantuntijoiden valitseminen sekä aikataulujen varmistaminen.

Jos ylläkuvattu tehtävä kuulostaa omalta ja olet jo kerännyt kokemusta käännösalalta, voit olla etsimämme henkilö. Ulospäinsuuntautuneisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja kyky pitää montaa lankaa kerralla käsissä on tehtävässä menestymiselle tärkeää. Tehtävä vaatii vahvaa tietotekniikan perusosaamista ja oppimiskykyä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle osaavien työkavereiden ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi näköalapaikan kiehtovan alan tulevaisuuteen!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi saman tien - asiakkaalla on kova tarve saada uusi osaaja osaksi tiimiä ja tehtävä täytetäänkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita mukaan CV:si, haun kannalta olennaisimmat työtodistuksesi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anu Päivinen perjantaina 23.10. klo 15-16 ja maanantaina 26.10. klo 10-11.