(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori (IT)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään suuren suomalaisen pörssiyhtiön IT-hankkeiden parissa. Olet osa tiimiä, joka seuraa yhtiön IT-hankkeiden aloitusta, etenemistä ja päätökseen saattamista - aikatauluja sekä kustannuksia. Teet koordinoivaa työtä, kuitenkin myös datan analysointia ja raportointia. Hae paikka heti, aloitus on jo helmikuussa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään IT-hankkeiden parissa, portfoliohallinnan tiimissä. Tiimissä seurataan projekteja suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon, niiden resursointia ja kustannuksia.

Työssäsi tuet projekteja ja varmistat, että kaikki sovitut asiat hoituu ajallaan. Teet datan käsittelyä ja raportointia kustannuksista, ja valmistelet tarvittavaa dataa palavereihin.

Työssäsi saat tukea ja ohjeistusta, odotamme kuitenkin oma-aloitteista asennetta ja halua ymmärtää ison IT-organisaation toimintaa.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä suuren suomalaisen pörssiyhtiön IT-hankkeiden parissa
* Tilaisuuden kehittää ammatillista osaamista IT-projektihallinnassa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää (https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).
TYÖNKUVA

* IT Portfolion hallintaan liittyvän data käsittely ja raportointi
* Projektikoordinointi ja -seuranta
* Projektihallinnan eri tehtävät, portfoliomanagereiden tukeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa työkokemusta IT-hankkeiden parista, esim. projektikoordinaattorina
* Aiempaa osaamista datan käsittelystä ja analysoinnista


Tehtävä edellyttää itseohjautuvuutta, analyyttisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuun alku
* Kesto: 31.5.2021 asti
* Sijainti: Keilaranta, Espoo (etätyötä toistaiseksi)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on suuri suomalainen pörssiyhtiö.