(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori Granon käännöspalveluihin | Tampere
Grano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Löytyykö seuraava askel urapolullasi laadukkaiden käännöspalveluiden parista?

Haemme nyt projektikoordinaattoria vahvistamaan Granon käännöspalveluiden tiimiä. Projektikoordinaattorina saat vastuullesi haasteellisia ja vaihtelevia työtehtäviä, joita pääset toteuttamaan mukavassa työyhteisössä viihtyisässä toimistossa Tampereen keskustassa. Tarjoamme sinulle Grano-konsernin hyvät henkilöstöedut.

Kuulostaisiko tämä sinun jutultasi?

TEHTÄVÄN KUVAUS

Projektikoordinaattorina olet tärkeässä asiakaspalveluroolissa ja valmistelet asiakkaillemme käännös- ja muita tarjouksia sekä koordinoit käännösprojekteja. Pääset myös itse muokkaamaan työnkuvaasi omien taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Hae tiimiimme, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva kieli- tai käännösalan korkeakoulututkinto. Arvostamme myös kokemusta projektinhallinnasta tai -koordinoinnista käännösalalta tai muulta soveltuvalta alalta. Olet näppärä tietokoneiden ja erityisesti Office-sovellusten kanssa. Käännösmuistiohjelmien (erityisesti memoQ) käyttötaito on eduksi.

Olet asenteeltasi asiakaslähtöinen, ja näet ratkaisuja, kun muut näkevät ongelmia. Arvostamme myös positiivisuutta, aloitteellisuutta, hyvää ryhmätyökykyä, tarkkuutta ja luotettavuutta. Kukoistat pienessä paineessa ja pitelet ongelmitta monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa. Sujuva ilmaisu ja pilkun viilaaminen ovat sinulle sydämen asia.

HAKUOHJEET

Työ on määräaikainen ja jatkuu 30.4.2019 saakka. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 9.12.2018 mennessä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa tehtävästä antaa lisätietoja toimistopäällikkö Karita Kuosmanen, 044 089 3652.

Grano Oy / Multidoc on suomalainen käännöstoimisto. Toimintamme tuli osaksi Grano-konsernia vuonna 2015. Multidocin päätoimialueeseen kuuluvat käännös- ja lokalisointipalvelut sekä taitto- ja julkaisupalvelut.