Projektikoordinaattori, Fortum Oyj, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Etsimme toimeen tarttuvaa ja yksityiskohdista kiinnostuvaa henkilöä projektikoordinaattorin tehtävään Fortumille. Projektikoordinaattorina pääset seuraamaan projektihallintatiimissä lähietäisyydeltä, miten projekteja viedään läpi suuressa pörssiyhtiössä. Työsi pitää sisällään projekteihin liittyvää raportointia, seurantaa, yhteydenpitoa sekä projektien hallinnollisissa asioissa tukemista. Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on sujuvat vuorovaikutustaidot, hyvät organisointikyvyt ja itseohjautuva työskentelytyyli. Haemme projektikoordinaattoria nopealla aikataululla, joten hae paikkaa välittömästi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Projektikoordinaattorina toimit osana projektihallintatiimiä avustaen projektien läpivientiin ja projektien raportteihin, dokumentointiin ja aikatauluihin liittyvissä asioissa. Toimit linkkinä projektipäälliköiden suuntaan ja tuet projektipäälliköitä muun muassa aikatauluihin, raportointiin ja muihin käytännön asioihin liittyen. Tarvittaessa myös pidät huolen siitä, että projekteihin liittyvät dokumentoinnit ja muut hallinnolliset asiat on tehty.

Tarjoamme


* Itsenäisyyttä ja tarkkuutta vaativan tehtävän tunnetussa pörssiyhtiössä
* Erinomaisen paikan päästä oppimaan lisää projektin hallinnasta ja seuraamaan projektien läpiviemistä
* Mahdollisuuden töiden jatkoon ja pidempiaikaiseen työllistymiseen

TYÖNKUVA

* Projekteihin liittyvä koordinointi ja ohjaus
* Yhteydenpito projektipäälliköihin ja muihin sidosryhmiin
* Raportointiin, dokumentointiin ja aikatauluihin liittyvät tehtävät
* Muut projekteihin liittyvät tukitehtävät ja kommunikointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on kokemusta ja ymmärrystä projektityöstä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja itseohjautuva, rohkea sekä tarkka. Toivomme sinulta sujuvaa kielitaitoa suomen ja englannin osalta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Työssäsi käytät etenkin Office-työkaluja, mutta myös erilaisia raportointityökaluja, kuten Power BI ja Qlik View.

Ideaalihakijallamme on:
* Soveltuva koulutustausta (esim. kauppakorkeakoulu tai tuotantotalous)
* Ymmärrystä ja kokemusta projekteista
* Sujuvat vuorovaikutustaidot sekä rohkeutta kommunikoida
* Itseohjautuva ja yksityiskohdat huomioiva työskentelyote
* Sujuva suomi ja englanti

Kokemus projektien parista ja koordinaattorin tehtävistä, sekä kiinnostus IT- & tietoturva-alaa kohtaan nähdään etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 30.6.2021 asti, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Fortumin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja. Lue lisää Fortumista täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411192
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo