(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori (Facility Management) CBRE Global Workplace Solutions (GWS)
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Projektikoordinaattori kiinteistö- ja rakennusmaailmaan, Helsinki

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rakennusmaailman pariin itsenäistä, aloitekykyistä ja vastuullista PROJECT COORDINATORIA 

kansainväliseen ja voimakkaasti kasvavaan yritykseemme. Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa osana isointa asiakkuuttamme muiden pienempien asiakkuuksien lisäksi. Tehtävässä yhdistyy parhaalla mahdollisella tavalla sekä toimistotyö että käytännön työnjohdollinen puoli, joten työtehtävät takaavat vaihtelua ja monipuolisuutta! Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, ja rekrytoidut suoraan meille CBRE GWS Finland Oy:lle!

Tehtäviisi kuuluu operatiivisen työn kuten projektien, aikataulujen ja materiaalien koordinointi projektipäälliköiden, esimiesten, urakoitsijoiden, asiakkaiden ja toimittajien välillä. Vastuullasi on olemassa olevien projektiemme käytännön ohjaus, seuranta, raportointi ja työtarkastusten toteuttaminen asiakkaidemme toimitiloissa. Huolehdit siitä, että projektit hoituvat suunnitelmien mukaisesti ja käyt tiiviisti urakoitsijoiden kanssa toimitiloja ja projekteja läpi. Toimit pääsääntöisesti isoimman asiakkuutemme toimistotiloissa, mutta ajoittain liikkumista voi olla myös muiden asiakkuuksien toimistoympäristöissä. 

Edellytämme valittavalta henkilöltä:

Työkokemusta rakennusalalta vähintään kesätöiden parista ja ymmärrystä alaa kohtaan, Kykyä hahmottaa projektien kulkua sekä hallita niiden etenemistä, Ms Office paketin perustason hallinnan,

Suomen äidinkielentaidon ja vähintään englannin kielen kirjallisen osaamisen,

Ajokorttia henkilöauton ajamiseen,

Ulospäinsuuntautunutta, oma-aloitteista ja järjestelmällistä työskentelytyyliä,

Erityiseksi eduksesi katsomme teknisen alan tai rakennusalan koulutustaustan,

Eduksesi katsomme myös jo olemassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit                           
 

Tarjoamme sinulle hyvät kehittymis- ja uramahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme kilpailukykyisten etujen kera! Tässä tehtävässä on mahdollisuus oppia ja kehittyä valtavasti oman aktiivisuutesi ja osaamisesi mukaan. Pääset sisälle mielenkiintoiseen ja isoon asiakkuuteen ja teet tiivistä yhteistyötä monen eri sidosryhmän kanssa.   

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän globaalissa organisaatiossa, jossa sinulla on suuria urakehitysmahdollisuuksia. Kanssamme saat olla osaltasi mukana jännittävällä kasvumatkalla ja tällä hetkellä yrityksessämme käynnissä olevaa kasvuprosessiamme. Olemme ylpeitä siitä, että LinkedIn v. 2017 nimitti CBRE:n yhdeksi maailman 20 yrityksestä, jossa lahjakkaat työntekijät mieluiten työskentelevät ja että Forbes v. 2018 valitsi CBRE:n yhdeksi maailman parhaista työnantajista naisille. CBRE ansaitsi paikan alkaneen vuoden 2020 Bloomberg Gender-Equality Indexillä  listalla. CBRE on myös rankattu #1 Fortune Magazinessa World's Most Admired Companies in 2019 -kunniamaininnalla, josta olemme erittäin innoissamme. Uskomme, että tietoinen työmme yrityskulttuuriimme ja henkilöstön johtamiseen vaikuttivat tähän nimitykseen!

Tunnistatko itsesi yllä olevasta tehtäväkuvauksesta? Kiinnostuitko? Tällöin olet erittäin tervetullut jättämään hakemuksesi ja CV:si tähän auki olevaan tehtäväämme CBRE GWS Finlandille LinkedInin kautta  https://www.linkedin.com/jobs2/view/1680677814 tai kontaktoimalla sähköpostitse HR-asiantuntija Riikka Fagerström riikka.fagerstrom@cbre.com . Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään pe 14.2. mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Työskentelemme jatkuvasti kandidaattivalintamme kanssa, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakemusten jättämisen määräaikaa, 14.2.2020.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottaa yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Mika Luukkoseen, puh.  +358 (0) 40 5088 254   ja sähköposti: mika.luukkonen@cbre.com. 

CBRE Group, Inc. on maailman suurin kaupallinen kiinteistö-ja sijoituspalvelu yritys. CBRE:n intohimo on tuottaa markkinoiden johtavia kiinteistöpalveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat kukoistaa! Meidän 90 000 työntekijämme palvelevat kiinteistönsijoittajia ja kiinteistönomistajia kautta noin 480 toimistoja maailmanlaajuisesti ja 2018 oli liikevaihto $21 300 000 000. Palveluitamme ovat tilahallinta, kiinteihin liittyvät liiketoimet ja niiden projektinhallinta; Omaisuuden hoito; Investointien hallinnointi; Kiinteistö leasing-arviointi ja-arvostus strateginen neuvonta; Kiinteistön myynti; Asunto laina palvelut ja kehittämispalvelut.