(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
Tarjolla mahdollisuus mielenkiintoiseen koordinoijan tehtävään Espoossa! Toivottu aloitus on mahdollisimman pian ja sopimus tehdään helmikuun 2021 loppuun asti, jatko on mahdollinen. Tässä työssä pääset toimimaan avainroolissa asiakkaamme liiketoiminnan ytimessä. Tulet viihtymään työssä, jos nautit vaihtelevista työpäivistä ja siitä, että työsi on aidosti tärkeää yrityksen toiminnalle ja työtäsi arvostetaan. 

Tehtäviisi kuuluu 

Päätehtävänä on suunnitella ja koordinoida yrityksessä toimivien asiantuntijoiden kalenterivarauksia ja tapaamisia. Työhön liittyy myös aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä muihin sidosryhmiin sekä sopimusten hallinnointia. 

Toivomme sinulta 

Odotamme valittavalta henkilöltä useamman vuoden kokemusta organisointitaitoja vaativista toimistotehtävistä sekä täysin sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme myös ajan tasalla olevia IT taitoja, sekä hyvää uusien järjestelmien omaksumiskykyä. Toivomme sinulta reipasta ja tekevää asennetta työtä kohtaan, kykyä ratkaista eteen tulevia ongelmia sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä reagoida nopeisiinkin muutoksiin. Arvostamme halua työskennellä tiimissä, jossa jokainen kantaa vastuunsa omista työtehtävistään ja auttaa tarvittaessa muita tiimin jäseniä.  Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja joustavan työn menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen työhösi. Sinulla on myös mahdollisuus itsesi kehittämiseen mukavassa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 5.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.