(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori Betoniteollisuus ry:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Etsimme asiakkaallemme Betoniteollisuus ry:lle projektikoordinaattoria monipuolisiin tutkimus- ja suunnittelutehtäviin. Oletko kehittymishaluinen opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut insinööri? Oletko kiinnostunut tutkimuksen tekemisestä? Mikäli vastasit kyllä ja sinulla on tekninen koulutustausta sekä halu viedä urakehityksesi seuraavalle tasolle, lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektikoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Betoniteollisuus ry:llä.
TYÖNKUVA
Betoniteollisuus ry:llä on käynnistymässä betonin kierrätykseen liittyvä EU-rahoitteinen tutkimus, joka keskittyy betoniin sitoutuvaan hiilidioksidin tutkimiseen. Tutkimuksen ensimmäisessä vaiheessa työtehtävänäsi on tutustua maailmalla aiheesta tehtyihin tutkimuksiin sekä selvittää millainen tilanne on Suomessa. Tutkimuksen toisessa vaiheessa käynnistetään pilottihankkeita, jolloin tehtäväsi on suunnitella muun muassa kenttä- ja laboratoriokoejärjestelyjä sekä seurata pilottien kulkua.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* Olemassa olevan tiedon keräämistä ja yhteenvetojen laatimista kotimaisista ja kansainvälisistä lähteistä
* Projektin koordinointia ja suunnittelua
* Kenttä- ja laboratoriokoejärjestelyjen suunnittelua, valmistelua ja seurantaa
*Raportointia


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä vastuullisena projektikoordinaattorina kuitenkin siten, että saat tukea muilta projektitiimin jäseniltä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos omaat teknisen koulutustaustan (AMK tai DI) esimerkiksi ympäristö-, rakennus- tai materiaalitekniikasta. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja olet hyvin suunnitelmallinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeutta tarttua asioihin sekä kyvykkyyttä itsenäiseen projektinveto- sekä suunnittelutyöhön asiantuntijatiimin tukemana. Tämän lisäksi tehtävästä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista sekä suullista osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. ympäristö-, rakennus- tai materiaalitekniikka)
* Kyvykkyys itsenäiseen työskentelyyn
* Ulospäinsuuntautunut ja reipas asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen, niin kirjallisesti kuin suullisesti


Eduksi katsotaan, jos sinulla on ajokortti.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 6.5.2019 tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, tämän jälkeen mahdollisuus rekrytoitua suoraan

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Betoniteollisuus ry vastaa Rakennustuoteteollisuus RTT:n betonijaoston toiminnasta. Sen tehtävänä on edistää betoniteollisuuden teknisiä ja taloudellisia toimintaedellytyksiä Suomessa. Järjestön tehtäviin kuuluvat muun muassa betonialan standardisointi, tilastotiedon keruu, alan yhteisen teknisen kehityksen ja markkinoinnin koordinointi sekä viestintä eri sidosryhmille. Betoniteollisuus ry:n jäsenkunnan muodostavat 47 betonituotteita valmistavaa yritystä (konserneittain) sekä 27 betonialalla toimivaa kannatusjäsentä. Jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 1 miljardi euroa.