Projektikoordinaattori asiakkaallemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme kokenutta mekaniikkasuunnittelijaa projektikoordinaattoriksi.

 

Työ sisältää mekaniikkasuunnittelua, muiden suunnittelijoiden työn ohjausta ja projektien hallintaa. Koordinaattori toimii tiiminvetäjän apuna kaikissa projektien läpivientiin liittyvissä asioissa ja osallistuu tiiviisti suunnittelutyöhön. Työhön kuuluu myös asiakasrajapinnassa toimiminen. Projektit liittyvät pääasiassa moottorien, niiden ympäristön ja työkalujen suunnitteluun.

 

Toivomme hakijoilta vankkaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta (NX, Teamcenter), soveltuvaa koulutusta ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme joustavaa, aktiivista ja itsenäistä otetta. Työssä tarvitaan myös hyvää englanninkielentaitoa, ja toivomme äidinkielesi olevan joko suomi tai ruotsi.

 

Työsuhde on aluksi määräaikainen, vähintään 6 kuukauden mittainen vuokratyösuhde, joka solmitaan Adeccon kanssa. Työskentely tapahtuu asiakkaallamme, ja tarve on pitkäaikainen joten määräaikaisuuden loppuessa jatkoon on hyvät mahdollisuudet. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, monipuolisia suunnittelutehtäviä erilaisissa projekteissa, taitavien kollegoiden tuen ja kansainvälisen työympäristön.

 

Tarve työntekijälle on pikainen, joten jos kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti jättämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi Adeccon nettisivuilla osoitteessa www.adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 21.4.2019. Lisätietoja voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultilta Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256599
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa