(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori asiakaspalveluun
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Vastataksemme asiakkaiden tarpeisiin haluamallamme palvelutasolla tarvitsemme asiakaspalvelutiimiin pääkonttorillemme Vantaalle uuden avainhenkilön myynnilliseen palvelutehtävään.

Projektikoordinaattori asiakaspalveluun

Pidätkö ihmisten palvelemisesta ja asioiden koordinoinnista? Nautitko siitä, että työssäsi on haastetta? Oletko samaan aikaan sekä järjestelmällinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Asiakaspalveluyksikön tehtävänä on hallita yritys- ja kuluttaja-asiakkaille myytyjä projekteja sekä palvella jälleenmyyjiä. Tuotteiden tilauksesta huolehtiminen, oikea-aikaiset toimitukset ja tiivis yhteistyö asiakkaan yhteyshenkilön kanssa ovat vastuullasi. Koska kaikki ei valitettavasti aina mene suunnitelmien mukaan, myös reklamaatioiden käsittely sekä optimaalisen, nopean ratkaisun löytäminen on osa työnkuvaasi. Saat myös kiitokset, kun asiat hoituvat aiotusti.

Palvelet pääosin rakennusliikepuolen B2B-asiakkaita, joiden kohteet vaihtelevat saneerauksesta uudistuotantoon. Työkalujasi ovat tietokone sekä puhelin, ja hoidat työtä toimistolta käsin. Teet tiivistä yhteistyötä niin myyntiorganisaation kuin ostotoimintojen kanssa logistiikkaa unohtamatta. Esimiehesi on asiakaspalvelun päällikkö.

Odotamme, että kestät painetta ja säilytät iloisen palveluasenteesi kaikissa vaihtelevissakin tilanteissa. Asiakkaamme taas arvostavat palveluhenkistä tekijää, joka pitää sen mitä lupaa. Hallitset kokonaisuuksia ja osaat priorisoida asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen. Päivittäisessä työssä ratkaisukeskeisyys on yksi tärkeimpiä tarvitsemiasi ominaisuuksia. Toivomme myös, että sanat itsevarma ja analyyttinen kuvaavat sinua.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja että olet mielellään työskennellyt myös projektien parissa. Kyky omaksua ja käyttää erilaisia tietojärjestelmiä on välttämätön, sillä työssäsi hyödynnät toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi useita muita ohjelmistoja. Arvostamme hankkimaasi koulutusta, mutta valinnan kannalta tärkeintä on persoonasi.

Tarjoamme kaupan alan (tukkukauppa) työehtosopimukseen perustuvan kuukausipalkan, jota voidaan tarkistaa näyttöjesi myötä. Jotta pääset sisälle uuteen työhösi, järjestämme kattavan ja kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteisiimme, konseptiimme ja järjestelmiimme. Pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ti 9.10. klo 9–10 ja ti 16.10. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 18.10. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!