Projektikoordinaattori (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Tehtävän kuvaus


Työkykyselvitys on Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan, perhe- ja sosiaalipalvelujen, nuorten palvelujen ja aikuissosiaalityön yksikkö, jonka tehtävänä on tuottaa työkykyselvitystä sosiaalipalveluna.

Työkykyselvityksen tehtävä on selvittää ja arvioida palveluun ohjattujen pitkäaikaisesti työttöminä olleiden asiakkaiden työ- ja toimintakyky sekä kuntoutuksen ja eläkkeen saamisen mahdollisuudet. Työkykyselvityksen työryhmä koostuu sosiaalityöntekijöistä, erikoislääkäreistä ja neuropsykologeista.

Työkykyselvityksessä on alkamassa Helsingin kaupungin kanslian tukemana Työkyky käyttöön -hanke. Hankkeen tavoitteena on tehostaa ja mallintaa pitkäaikaistyöttömien pääsyä palveluiden, kuten työkykyselvityksen piiriin. Hankkeessa tehdään yhteistyötä alueellisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen ja muiden toimijoiden kanssa.

Tehtävään haetaan kahta projektikoordinaattoria, joiden koulutus ja osaaminen painottuvat sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Työparin yhteistyön tahoina ovat Työkykyselvityksen työryhmä, alueellinen aikuissosiaalityö ja -sosiaaliohjaus, terveydenhuolto ja terveysasemat sekä työttömien ja työtoiminnan palvelut. Vuonna 2019 hanke kohdentuu idän ja lännen alueille.

Hanketyöparin tehtävänä on valita työkykyselvityksen tai muiden palveluiden tarpeessa olevia asiakkaita, järjestää asiakkaille tilaisuuksia ja koordinoida asiakasyhteistyötä. Projektikoordinaattorit osallistuvat hankkeen suunnitteluun projektityöryhmän jäseninä sekä vastaavat osaltaan käytännön toteutuksesta. Tehtäviin sisältyy hankkeen materiaalin tuottamista, hankkeeseen liittyvää tilastointia, arviointia ja raportointia. Hanketta johtaa ohjausryhmä ja tukena on Työkykyselvityksen tiimi sekä alueelliset yhteistyökumppanit.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. sosiaalityöntekijä YtM/VtM, TtM, sosiaali- ja terveysalan YAMK).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen hanke- ja projektitehtävistä, Helsingin sosiaali- ja terveystoimen sekä työttömien palveluiden tuntemuksen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255953
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki