(Poistunut julkaisusta)

Projektikontrolleri / OTSO Metsäpalvelut Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018


Oletko uusia haasteita hakeva projektilaskennan ammattilainen? Haluatko toimia alansa johtavassa yrityksessä, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset? Haluatko olla osa vihreän kullan menestystarinaa? Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Jos vastasit kyllä, on tämä paikka sinua varten.

Vahvistamme osaavaa taloustiimiämme ja haemme pääkonttoriimme Tampereelle

Projektikontrolleria

OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen johtava metsäpalveluyhtiö. Yhtiö perustettiin syyskuussa 2016 ja se hankki liiketoimintakaupalla Suomen metsäkeskuksen alaisen liiketoimintayksikön liiketoiminnat ja hankekannan. Toimimme liiketoiminta-alueperusteisesti 130 metsänhoidon asiantuntijan, kattavan urakoitsijaverkoston sekä laajan muun sidosryhmäverkoston voimin. Liiketoiminta-alueemme ovat metsäinfra, metsänhoito ja vesitalous, projektipalvelut sekä metsäomaisuus. Toimintaympäristömme tarjoaa merkittävästi liiketoimintamahdollisuuksia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Projektikontrollerin keskeisenä tehtävänä on hoitaa yhtiön pitkäkestoisten metsäautotie- ja suometsien ojitusprojektien projektilaskenta varmistaen osatuloutuksen oikeellisuus. Lisäksi tehtäviin kuuluu liiketoiminnan tukeminen taloudellisilla ja toiminnallisilla laskelmilla.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa talouden koulutusta, työkokemusta ja näyttöjä projektilaskennan parissa sekä modernien tietoteknisten työkalujen sujuvaa käyttöä. Liiketoiminnan luonteen ja osin historiallisten päätösten pohjalta toimimme räätälöidyssä, verkostomallisessa tietojärjestelmä-arkkitehtuurissa, jossa taloushallintojärjestelmänä on Microsoft AX. Business Intelligence -työkalumme on QlikView. Arvostamme lisäksi asiakaspalvelutaitoja, ratkaisukeskeisyyttä ja tiimihenkisyyttä.

Tarjoamme kannustavan työympäristön, ketterän toimintatavan, kyvykkyyden arvostamisen, rehdin tekemisen meiningin ja kilpailukykyiset työehdot.

Lisätietoja tehtävästä antavat OTSO Metsäpalvelut Oy:n varatoimitusjohtaja Jyrki Pihlava, puh. 050 562 8332 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 9.9.2018 mennessä.

www.otso.fi