(Poistunut julkaisusta)

Projektikonsultti (media-alan B2B-myyjä)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Etsimme JS Suomelle

PROJEKTIKONSULTTIA kasvavaan tiimiin Helsingin Arabianrantaan.

JS Suomi on kasvava media-alan yritys, joka tuottaa markkinointiviestinnällisiä ratkaisuja yrityksille ja julkisille organisaatioille. Projektikonsulttina tuet Suomen suurimpien yritysten markkinoinnin toteuttamista mielenkiintoisissa mediaprojekteissa. Työskentelet tiimissä, joka vastaa JS Suomen uusasiakashankinnasta, asiakkaiden tarpeiden kartoittamisesta ja oikeiden markkinointiratkaisujen löytämisestä. Tehtäväsi on analysoida Suomen markkinoita ja tutkia, millaista lisäarvoa JS Suomen ratkaisut tuottavat asiakkaille. Olet päivittäin yhteydessä yritysjohtajiin ja päättäjiin, esittelet JS Suomen palvelukonseptia sekä osallistut mediaprojektien läpivientiin yhdessä muiden tiimien kanssa.


Mitä odotamme?

Asiakasyrityksemme hakee kilpailuhenkistä, aktiivisella asenteella varustettua henkilöä. Toivomme että omaat positiivisen, energisen sekä periksiantamattoman luonteen. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi. Parhaiten menestyt tehtävässä, kun olet luontaisesti innostunut myyntityöstä ja haluat menestyä. Projektikonsultin tehtävä edellyttää hyviä kommunikointitaitoja, pitkäjänteisyyttä, kykyä työskennellä paineen alla ja ennen kaikkea innokkuutta kehittyä myyntityössä.


Mitä tarjoamme?

JS Suomi tarjoaa sinulle parhaat mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen ja nopeaan uralla etenemiseen, jos etsit uusia haasteita tai uraa myynnin parissa. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta ammattitaitoasi kehittämiseen. Pääset työskentelemään tuloksiin tähtäävässä tiimissä, jossa jokaista arvostetaan, haastetaan ja palkitaan oman osaamisen mukaan. Lisäksi saat oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon ja liikunta-/kulttuurietuun.


Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa. Kerro siis meille, miksi olisit loistava vahvistus JS Suomen joukkoon! Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - LÖYDÄ TÖITÄ - Projektikonsultti (ID 5998). Hakulomakkeeseen voit myös lisätä liitetiedostoja (CV, hakemus, jne). Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulle heräsi mieltä askarruttavia kysymyksiä, ota yhteyttä joko sähköpostilla anna-greta.marttila@temp-team.fi tai soittamalla numeroon 045 127 9543.


JS Suomi Oy on vakavarainen ja kasvava media-alan yritys, joka kuuluu kansainväliseen JS World Media - konserniin. Konserni toimii 12 maassa ja työllistää noin 450 työntekijää. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien. JS Suomi tuottaa ilmoitusrahoitteisia Interaktiivisia Esitteitä, jotka räätälöidään tarkasti vastaanottajan tarpeisiin.

JS Suomen työntekijöiden kertomuksia työstään voit lukea osoitteessa: http://www.jssuomi.fi/js-yrityksenae/ajankohtaista/