(Poistunut julkaisusta)

Projektikonsultti, kokoaikainen, Basware Oyj, kokoaikainen
Basware Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Haluatko toimia menestyvässä kansainvälisessä IT-talossa loistavien työkavereiden ja maailmanluokan ohjelmistojen parissa? Arvostatko mahdollisuutta oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä kovan luokan asiantuntijaksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Projektikonsultti!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Basware Oyj:lle, Projektikonsulttia. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Baswarelle määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Mahdollisuus jatkoon riippuu projektien etenemisestä.

Tehtävässä tulet vastaamaan Baswaren InvoiceReady-palvelun asiakasprojekteista itsenäisesti. Tehtävänkuva on laaja: toimit niin projektipäällikkönä, liittymäasiantuntijana kuin konsulttina ja asiakasvastaavanakin. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja viihdyt asiakkaiden kanssa. Työotteeltasi olet itseohjautuva ja järjestelmällinen ja pärjäät itsenäisessä työssä.

Tarjoamme haasteellista työtehtävää kansainvälisessä, nopeasti kasvavassa ja menestyvässä pörssiyrityksessä. Hyvä tiimihenki, dynaaminen työilmapiiri ja korkea ammattitaito ovat tiimimme kantavat voimat. Basware menestyvänä kansainvälisenä yrityksenä tarjoaa hyvät puitteet oman ammattitaidon kehittämiselle ja uran eteenpäin viemiselle. Tervetuloa jatkamaan menestystä kanssamme!

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakkaiden auttaminen Baswaren palveluiden kanssa
 • Ohjelmistojen asennus, päivitys sekä konfigurointi
 • Liittymien testaus ja rakennus yhdessä asiakkaan kanssa
 • Asiakkaiden konsultointi käytännöistä ja prosesseista
Odotamme sinulta
 • Perusymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja termeistä
 • Tietoteknistä näppäryyttä ja halua oppia uutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Arvokasta työkokemusta ja kasvumahdollisuuksia 
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää alaa
 • Mielenkiintoisen projektityön
 • Hyvän perehdytyksen
 • Ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.9.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on syksyllä 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.