(Poistunut julkaisusta)

Projektikonsultti / Key Account Manager
JS Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme Projektikonsulttia/Key Account Manageria

Oletko tavoitehakuinen, ahkera ja valmis oppimaan uutta? Houkutteleeko sinua b-to-b myyntityö kansainvälisessä media-alan yrityksessä? Hienoa, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme Projektikonsultteja/Key Account Managereja, jotka ovat motivoituneita työskentelemään tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.

Tehtävänäsi on analysoida Suomen markkinoita ja arvioida miten JS Suomen tuotteet tuovat parhaiten lisäarvoa yrityksille ja julkiselle sektorille. Työskentelet osana myyntitiimiä ja olet yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin. Käyt neuvotteluita JS Suomen tuotteiden eduista ja hyödyistä yritysjohtajien ja päättäjien kanssa. Tehtävänäsi on tunnistaa asiakkaan viestintätarpeet ja tarjota heille konseptiamme niiden ratkaisemiseksi. Key Account Managerina suoritat lisäksi asiakaskäyntejä ja vastaat yhteistyösopimusten solmimisesta asiakkaiden kanssa.

Etsimme joukkoomme kunnianhimoisia ja tavoitehakuisia myyjiä, joilla on hyvä ote työntekoon. Olet tiedonhaluinen ja tottunut tekemään laadukasta työtä omiin tuloksiisi keskittyen. Sinun on helppo hahmottaa eri teollisuus- ja toimialojen sisäisiä yhteyksiä.  Haluat haastaa itsesi ja työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio

Tarjoamme Sinulle selkeän urapolun ja mahdollisuuden kasvaa yrityksemme mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta. Haemme joukkoomme huippuyksilöitä, joille tarjoamme luonnollisesti osaamista vastaavan palkan. Tarjoamme työntekijöillemme myös oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä kulttuuri-/liikuntasaldoa.

Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi ja CV:si
https://jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/avoimet-tehtaevaet/projektikonsulttikey-account-manager/

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Sam Govenius +358 (0) 504 141 426.