(Poistunut julkaisusta)

Projektikonsultti / Key Account Manager
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Haemme asiakkaallemme, JS Suomelle, tavoitehakuisia B-to-B-myyjiä;

Projektikonsulttia ja Key Account Manageria,

jotka ovat motivoituneita työskentelemään tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.


Tehtävänäsi on analysoida Suomen markkinoita ja arvioida miten JS Suomen tuotteet tuovat parhaiten lisäarvoa yrityksille ja julkiselle sektorille. Työskentelet osana myyntitiimiä ja olet yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin. Käyt neuvotteluita JS Suomen tuotteiden eduista ja hyödyistä yritysjohtajien ja päättäjien kanssa. Tehtävänäsi on tunnistaa asiakkaan viestintätarpeet ja tarjota heille JS Suomen konseptia niiden ratkaisemiseksi. Key Account Managerina suoritat lisäksi asiakaskäyntejä ja vastaat yhteistyösopimusten solmimisesta asiakkaiden kanssa.

Etsimme JS Suomen joukkoon kunnianhimoisia ja tavoitehakuisia myyjiä, joilla on hyvä ote työntekoon. Olet tiedonhaluinen ja tottunut tekemään laadukasta työtä omiin tuloksiisi keskittyen. Sinun on helppo hahmottaa eri teollisuus- ja toimialojen sisäisiä yhteyksiä. Haluat haastaa itsesi ja työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio. Parhaiten menestyt tehtävässä, kun olet luontaisesti innostunut myyntityöstä ja haluat menestyä.

JS Suomi tarjoaa Sinulle selkeän urapolun ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta ammattitaitosi kehittämiseen. Pääset työskentelemään tuloksiin tähtäävässä tiimissä, jossa jokaista arvostetaan, haastetaan ja palkitaan oman osaamisen mukaan. Lisäksi saat oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä kulttuuri-/liikuntasaldoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta + provisiosta.

Mietitkö vielä miksi sinun pitäisi hakea? Käy tutustumassa JS:n perimään linkistä http://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/miksi-js/


Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAMin kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Projektikonsultti / Key Account Manager (ID 6107)