(Poistunut julkaisusta)

Projektikonsultti / Key Account Manager
JS Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Oletko tuloshakuinen ja kunnianhimoinen? Haluatko kasvaa b-to-b-myynnin ammattilaiseksi? Kaipaatko mahdollisuutta edetä jo alkaneella myyntiurallasi? Houkutteleeko sinua myyntityö kansainvälisessä media-alan yrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen? Hienoa - saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Haemme tavoitehakuisia b-to-b-myyjiä; Projektikonsulttia ja Key Account Manageria,  jotka ovat motivoituneita työskentelemään tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.

Tehtävänäsi on analysoida Suomen markkinoita ja arvioida miten tuotteemme parhaiten tuovat lisäarvoa yrityksille ja julkiselle sektorille. Työskentelet osana myyntitiimiä ja olet yhteydessä uusiin ja nykyisiin asiakkaisiin. Käyt yritysjohtajien ja päättäjien kanssa neuvotteluita liittyen JS Suomen tuotteiden etuihin ja hyötyihin. Tehtävänäsi on tunnistaa asiakkaan viestintätarpeet ja tarjota konseptiamme niiden ratkaisemiseksi. Key Account Managerina suoritat lisäksi asiakaskäyntejä ja vastaat yhteistyösopimusten solmimisesta asiakkaiden kanssa.

Etsimme joukkoomme kunnianhimoisia ja tavoitehakuisia myyjiä, joilla on hyvä ote työntekoon. Olet tiedonhaluinen ja tottunut tekemään laadukasta työtä omiin tuloksiisi keskittyen. Sinun on helppo hahmottaa eri teollisuus- ja toimialojen sisäisiä yhteyksiä.  Haluat haastaa itsesi ja työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio.

Tarjoamme Sinulle selkeän urapolun ja mahdollisuuden kasvaa yrityksemme mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta. Haemme joukkoomme huippuyksilöitä, joille tarjoamme luonnollisesti osaamista vastaavan palkan. Työntekijämme saavat myös oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon ja kulttuuri-/liikuntaseteleihin.

Mietitkö minkälainen olemme työyhteisönä? Käy tutustumassa työntekijöidemme kertomuksiin verkkosivuillamme  kohdassa "Ajankohtaista" tai linkistä: http://www.jssuomi.fi/js-yrityksenae/ajankohtaista/

Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi ja CV:si verkkosivuillamme kohdasta ”Työtehtävät” tai linkistä: http://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/avoimet-tehtaevaet/projektikonsulttikey-account-manager/ 13.8.2018 mennessä.

Työn aloitusaloitus sopimuksen mukaan.