(Poistunut julkaisusta)

Projektikonsultti (B2B myyjä)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Oletko kiinnostunut siirtymään myyntitehtäviin? Tai kaipaatko uusia haasteita myyntiurallesi? Houkutteleeko sinua myyntityö kansainvälisessä ja vakavaraisessa media-alan yrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen?


Etsimme nyt JS Suomelle

PROJEKTIKONSULTTIA


Projektikonsultin tehtävässä olet vastuussa asiakaskäyntien pohjustamisesta. Tehtäväsi on kontaktoida uusia ja vanhoja asiakkaita, ja tehdä niistä kartoitusta ja taustatutkimusta. Esittelet yhteydenottojen kautta JS Suomen palvelukonseptia ja kerrot siitä, miten se voisi tukea asiakkaan oman markkinoinnin toteuttamista.

Osana työtäsi pohdit siis oma-aloitteisesti ja itsenäisesti JS Suomen palveluille sopivia asiakkaita ja kartoitat niiden toimintaa. Tässä tarvitset joko valmista ymmärrystä ja kokemusta yritysmaailmasta tai todella suurta kiinnostusta oppia sitä. Myytävä tuote on asiakkaan tarpeisiin räätälöitävä MultiMediaEsite.


Toivomme sinulta

Tehtävä sopii esimerkiksi myyntitehtävistä kiinnostuneille alan vaihtajille. Toisaalta voi olla, että olet jo ehtinyt kerryttää aiempaa kokemusta myynnistä.

Vauhdikkaassa projektikonsultin työssä tarvitset sinnikkyyttä, oikeaa asennetta sekä intoa, halua kommunikoida ihmisten kanssa ja tehdä myyntityötä puhelimitse.


Miksi sinun pitäisi hakea?

- Uudet haasteet mediamyynnin parissa tarjoavat mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja edetä urallasi myynnin parissa
- Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuva lisäkoulutus pitää huolen ammattitaitosi kehittymisestä
- Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana, mikä tarkoittaa hyviä etenemismahdollisuuksia uralla
- Tämän lisäksi saat oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta-/kulttuurietuun


JS Suomella on ahkera tiimikulttuuri, jossa työntekijöitä arvostetaan, haastetaan ja palkitaan nostaen keskiöön heidän osaamisensa ja sitoutumisensa. Käy tutustumassa työntekijöiden kertomuksiin seuraavan linkin kautta: http://www.jssuomi.fi/ajankohtaista/


Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi tehdään yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - Projektikonsultti (ID 5889). Hakulomakkeeseen voit myös lisätä liitetiedostoja (CV, hakemus).

Jos sinulle heräsi mieltä askarruttavia kysymyksiä, ota yhteyttä joko sähköpostilla anna-greta.marttila@temp-team.fi tai soittamalla numeroon 045 127 9543.