(Poistunut julkaisusta)

Projektikirjanpitäjä - Helsinki
Asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Asuntosäätiö tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiö rakennuttaa vuosittain noin 500 asuntoa monilla eri omistusmuodoilla. Konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Yhtiöllä on asumisoikeusasuntoja reilut 16 000 ja vuokra-asuntoja noin 900. Lisätietoja meistä www.asuntosaatio.fi   

Nykyisen projektikirjanpitäjän siirtyessä yrityksen sisällä toisiin tehtäviin, haemme sinua projektikirjanpitäjä osaksi asiakkaamme Asuntosäätiön taloushallinnon tiimiä Espoon Tapiolaan hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Toimenkuvaasi kuuluu

Rakennusprojektien rakennusaikainen kirjanpito, projektiyhtiöiden tilinpäätökset ja luovutustaseet sekä ostolaskujen käsittely.

Toivomme sinulta

Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Voit olla hyvin myös urasi alkutaipaleella oleva taloushallinnon osaaja, jolla on aito halu ja innostus oppia uutta sekä kehittää omaa osaamistaan. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen ja tarkka sekä omaat kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja vastuullista asennetta.
Asiakkaamme tarjoaa sinulle Mielenkiintoisen ja vakituisen työn hyvämaineisessa säätiössä, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti osana ammattitaitoista ja mukavaa taloushallinnon tiimiä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola alkaen pe 16.8.2019, puh. 030 6090 513.
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 16.9.2019 mennessä kaislanet.eilakaisla.fi . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö on löytynyt.