(Poistunut julkaisusta)

Projektikirjanpitäjä - Helsinki
Helsingin Yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Kokonaisuudessaan kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää. Talouspalvelut toimivat osana Helsingin yliopiston yliopistopalveluja ja vastaavat Helsingin yliopiston, Helsingin yliopiston rahastojen sekä Helsingin yliopistokonsernin kokonaistalouden hoitamisesta. Talouspalveluihin kuuluu sekä yhteisiä keskitettyjä palveluita että kampuksille sijoittuvat lähipalvelut. Etsimme yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa kahta projektikirjanpitäjää Helsinkiin. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen pitkä vanhempainvapaan sijaisuus, jonka määräaikaisuus jatkuu ainakin huhtikuun 2021 loppuun asti. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista valitut henkilöt tekevät työsopimuksen suoraan Helsingin yliopiston kanssa.

Projektikirjanpitäjänä

vastaat itsenäisesti omien asiakasprojektiesi ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen talouspalvelun tuottamisesta koko projektin elinkaaren ajan. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektijohdon ja tutkijoiden kanssa, ohjeistaen ja tukien heitä mm. rahoituksen käyttöön ja kustannuksiin liittyvissä asioissa. Ammattilaisena budjetoit ja hinnoittelet projektien rahoitushakemukset ja seuraat sekä raportoit projektin etenemistä talouden ja rahoituksen näkökulmasta. Vastuullasi on varmistaa, että projektin rahoitus toteutetaan yliopiston käytäntöjen ja rahoittajan ehtojen mukaisesti, sekä tunnistaa ja ennakoida erilaisia rahoitukseen kohdistuvia mahdollisia riskejä. Tärkeä osa työtäsi ovat myös erilaisten raporttien tuottaminen ja tilintarkistusten valmistelu, koordinointi ja tuottaminen.

Toivomme sinulta

innostunutta ja proaktiivista asennetta sekä kykyä tuottaa ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti kokonaisvaltaisia talouspalveluita yliopiston eri asiakasprojekteille. Tehtävään soveltuvaksi koulutukseksi katsomme kaupallisen alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon sekä arvostamme myös työelämän kautta ansaittua kokemusta ja osaamista. Kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme myös, että kirjanpidon eri vaiheet ja käsitteet ovat sinulle tuttuja ja kykenet siten sujuvasti tuottamaan talouspalveluita ammattitaitoosi luottaville tutkijoille. Hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot ovat sinulle tarpeen niin tiimisi kuin eri sidosryhmiesikin kanssa toimiessasi. Arvostamme myös aiempaa kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä, sekä vahvaa MS Office -ohjelmien osaamista. Yliopiston kansainvälinen työympäristö edellyttää myös suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.

Helsingin yliopisto tarjoaa sinulle

mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin Helsingin yliopiston aidossa asiantuntijaorganisaatiossa, joka antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Yliopistolla on tällä hetkellä avoimena kaksi projektikirjanpitäjän tehtävää, yksi vakituinen kokoaikainen projektikirjanpitäjän tehtävä Kumpulan kampuksella sekä yksi määräaikainen kokoaikainen, ainakin 30.04.2021 asti jatkuva vanhempainvapaan sijaisuus keskustakampuksella. Molempien tehtävien toivottu aloitusajankohta on viimeistään syyskuussa 2019. Helsingin yliopisto tarjoaa työntekijöilleen joustavat mahdollisuudet etätyöhön, kattavan työterveyshuollon, monipuoliset ja edulliset Unisportin tarjoamat liikuntamahdollisuudet hyvinvointiin, kattavat koulutusmahdollisuudet sekä edullisen työpaikkaruokailun yliopiston kampuksilla. Yliopiston työyhteisö on mukava ja kannustava!
Olisitko sinä Helsingin yliopiston uusi projektikirjanpitäjä? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa 2019. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa keskiviikkona 7.8.2019 klo 9-10 Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen puh. 030 6090 531.