Projektijohtamisen konsultti/valmentaja
Talent Vectia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Projektijohtamisen konsultti/valmentaja 

Haluatko auttaa suomalaisia organisaatioita kasvamaan ja kehittymään? Onko sinulla osaamista projektien johtamisesta, projektihallinnan työkaluista sekä ihmisten johtamisesta projekteissa?  Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme projektitoiminnan kehittämisen rohkeaa näkijää ja tekijää.

Roolissasi nautit monipuolisesta tehtäväkentästä, jossa konsultoit ja valmennat eri toimialojen asiakkuuksia projekti- ja ketterän kehittämisen parhaista käytännöistä. Valmennat projektien omistajia, projektipäälliköitä ja projektien jäseniä. Pääset kokemaan ja näkemään myös konsultointitarjoomamme muita alueita sekä haastamaan itsesi moninaisissa ratkaisukeskeisissä projekteissa. Tarvittaessa voit toimia myös asiakastoimeksiannoissa projektipäällikkönä.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

 • kokemusta ja näkemystä projektijohtamisesta
 • kokonaisuuksien hyvää hahmottamiskykyä ja analyyttistä lähestymistapaa 
 • halua kehittää yhteistyössä kollegoittesi kanssa ratkaisujamme ja menetelmiämme
 • kiinnostusta näkyvyytemme kasvattamiseen esim. blogikirjoitusten ja podcastien kautta
 • verkostoitumiskykyä eri tahojen kanssa sekä lisämyyntitaitoa hyvän asiakaspalvelun keinoin
 • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa 

Meillä saat tehdä merkityksellistä työtä alan huippuosaajien kanssa omaa persoonaasi ja henkilökohtaista kasvuasi tukevassa ilmapiirissä. Työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet, talentvectialaiset. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista ja oman työn kokemisesta merkitykselliseksi.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 29.8.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Senior Partner Jori Kosonen. Jorin (050 518 4790) tavoittaa parhaiten ma 12.8. klo 15.00-16.30 ja ma 26.8. klo 8.30-10.00 tai sähköpostitse (jori.kosonen(at)talentvectia.com). Mia Wikgren (050 5421 406, mia.wikgren(at)talentvectia.com) kertoo sinulle mielellään lisää Talent Vectiasta työnantajana tai rekrytointiprosessistamme. 

Käy lukemassa projektijohtamisen näkemyksiä blogikirjoituksistamme (Lean projektityössä),  referensseistämme (Vetoa projekteihin) tai lataa projektijohtamisen työkirja (Onnistuvan projektijohtamisen 12 haastetta). Tutustu Talent Vectiaan lisää nettisivuillamme (www.talentvectia.com), Linkedinissä ja Instagramissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1287732
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki