(Poistunut julkaisusta)

Projektijohtamisen ammattilainen Apotti-yhteistyöhön
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme innostuvaa ja kokonaisvaltaisen näkemyksen omaavaa projektipäällikköä Seuren Apotti-projektiin Helsinkiin. Työssä saat näköalan Suomen suurimpaan sotealan it-hankkeeseen.

Seure Henkilöstöpalvelut Oy on kunta-alan henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin asiantuntija. Olemme erikoistuneet määräaikaisten työsuhteiden hoitoon ja tarjoamme apua asiakkaidemme henkilöstösuunnittelun ja -hankinnan tueksi. Olemme mukana varmistamassa laadukkaita julkisia palveluita sekä luomassa työelämää, jossa työntekijä on osaamistaan vastaavassa työssä.

Sytytkö verkostomaisesta työskentelytavasta ja nautit monipuolisista työtehtävistä? Kaipaatko uusia haasteita ja palat halusta kehittää itseäsi?

Seuren Apotti-projekti vastaa Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönottoon liittyvästä Seuren vuokrahenkilöstön hallinnasta ja sijaisten Apotti-pätevöitymisen toteutumisesta. Projektipäällikkö vastaa myös jatkuvasta sisäisestä prosessikehittämisestä sekä tulevien Apotti-käyttöönottovaiheiden kokonaissuunnittelusta Seuressa.

Etsimällämme projektipäälliköllä on vahvaa ymmärrystä sote-kentästä ja tähän toimialaan liittyvistä tulevaisuuden näkymistä. Osaat visioida mitä tuleva sote- ja maakuntauudistus tuo tullessaan. 

Sujuva yhteistyö sidosryhmien kanssa on olennainen osa työtäsi. Asiakastapaamiset, neuvottelutilanteet ja suunnittelupalaverit – näistä rakentuu tavanomainen työpäiväsi. Olet henkilö, joka saa asiat hoitumaan ja pulmat ratkeamaan kiperissäkin tilanteissa.

Tässä työtehtävässä pääset osaksi hanketta, joka on tulevaisuudessa merkittävä osa Seuren liiketoimintaa – pääset muodostamaan Seuren tulevat Apotti-rakenteet. Et aloita projektia tyhjästä, vaan sinua tukevat projektin aikaisempi projektipäällikkö ja koko Seuren innostunut henkilökunta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laajaa projektiosaamista. Sinulla on näyttöä menestyksekkäiden projektien johtamisesta. Edellytämme tehtävään korkeakoulututkintoa.

Projektipäällikkönä
- Vastaat hankkeen etenemisestä, sisäisten prosessien rakentamisesta, kehittämisestä sekä sidosryhmätyöskentelystä.
- Luot projektisuunnitelman ja johdat projektia pitkäjänteisesti sen mukaisesti.
- Opit ymmärtämään Seuren liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.
- Toimit Seuren sisäisen Apotti-hankkeen tiimin yhteyshenkilönä ja koordinoijana. 
- Toimit Seuren kasvoina – sisäistät Seuren strategian ja arvot ja toimit niiden mukaisella tavalla.
- Työskentelet itsenäisesti ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Saat työhösi myös Apotti-tiimisi ja Seuren ohjausryhmän tuen.

Tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu vuoden 2020 loppuun. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotantojohtaja Jenni Heinonen pe 9.11 klo 14.30–15.00 ja 12.11 klo 13.00–14.00 numerossa 040 567 2187. 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, hakuaika päättyy jo 18.11.2018!