(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIJOHTAJIA
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Haemme nyt kahta
PROJEKTIJOHTAJAA

Apotti-hanke on mittava toiminnan muutoksen hanke, jossa toteutetaan ja implementoidaan maailman ensimmäinen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon sekä sosiaalihuollon yhdistävä asiakas- ja potilastietojärjestelmä, Apotti järjestelmä. Järjestelmällä on merkittävä toiminnan ohjauksen rooli. Oy Apotti Ab on asiakasorganisaatioidensa omistama yritys, jonka tehtävänä on toteuttaa Apotti-hanke, tukea järjestelmän käytössä ja kehittää sitä eteenpäin asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti.

Hankkeena Apotti on haastava, asiakkaita on jo tässä vaiheessa lukuisia ja tavoitetilana on yhtenäinen järjestelmä sekä yhteiset toimintatavat. Hankkeen täysipäiväiseen organisaatioon kuuluu yli 350 henkilöä, joiden kaikkien tulee edetä saman, haasteellisen aikataulun mukaisesti.

Suoritettuamme järjestelmän ensimmäisen käyttöönoton marraskuussa 2018, työ jakautuu Apotissa nyt 1) palvelutuotantoon ja jatkokehitykseen sekä 2) Apotti-hankkeeseen, joka vastaa järjestelmän muokkaamisesta tulevia käyttöönottoja varten sekä käyttöönottojen suorittamisesta. Hanke jakautuu neljään pääprojektiin jäljellä olevien käyttöönottojen mukaisesti (11/2019, 02/2020, 05/2020 sekä 10/2020). Hankkeen onnistuneen jatkon turvaamiseksi haemme nyt projektijohtajia kahteen näistä pääprojekteista.

Mitä tulet tekemään:

Työtäsi ohjaa Apotissa hankejohtaja. Kuulut tehokkaaseen PMO tiimiimme.

Vastaat

 • Pääprojektista, jonka tavoitteena on
  • varmistaa, että järjestelmä vastaa ko. käyttöönoton toiminnallisia vaatimuksia
  • suunnitella ja toteuttaa yhdessä projektitiimin kanssa kaikki käyttöönottoon liittyvät tehtävät kuten koulutukset, muutosjohtamisen tuki, vanhojen tietojen konversio jne.
  • Käyttöönoton laajuus on 9000 - 15000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista pääprojektista riippuen
 • Vastaat projektisuunnittelusta, toteutuksen johtamisesta sekä raportoinnista
 • Johdat suoraan projektin ydintiimiä ja vastaat määrittely- ja toteutustöiden tilaamisesta Apotin asiantuntijatiimeiltä (perustuu SAFe malliin)
 • Vastaat yhteistyöstä asiakkaan hankejohdon ja hanketoimiston kanssa
 • Teet läheistä yhteistyötä järjestelmätoimittajamme Epicin kanssa

Pelimerkkisi

 • Projektisi suora ydintiimi muodostuu osaprojektien päälliköistä ja koordinaattoreista
 • Tukiresurssit nimetään PMO:sta sekä testaustiimistä
 • Käytössäsi on yhteiset projektinhallinnan prosessit ja työkalut sekä kehityksen ja käyttöönoton templatet ja prosessit.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Sopiva tausta

Tehtävässä onnistumiseen vaaditaan erityisesti hyvää projektinhallinnan osaamista ja kokemusta. Arvostamme sekä management että leadership taitoja: Projektin laajuuden, aikataulun, resurssoinnin, riskien ja tarvittaessa kustannusten suunnittelu ja seuranta. Projektitiimin johtamistaidot sekä hyvät viestintätaidot. SOTE-osaaminen ja potilastieto­järjestelmä­osaaminen ovat plussia tässä tehtävässä, mutta eivät edellytyksiä.

Työkokemukseesi kuuluu vähintään viisi vuotta erilaisissa vaativissa projektinhallintatehtävissä.

Sopiva koulutustausta tehtävään on tekniikan, johtamisen tai kaupallisen alan yliopistotasoinen koulutus.

Sujuva suomi ja englanti ovat tässä tehtävässä ehdottomia työkielivaatimuksia.

HAASTA ITSESI!

Oletko valmis haasteeseen? Tule mukaamme siirtämään suomalainen sote-ict uudelle vuosituhannelle! Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa Hankejohtaja Lassi Lindblom, p. 050 581 7187, perjantaina 10.5. klo 13 - 15 ja torstaina 16.5. klo 13 - 15. Tiedustelut voit lähettää Lassille myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@apotti.fi.

Lisätietoja Apotista löydät www.apotti.fi

 

(hankejohtaja, projektijohtaja, hankepäällikkö, projektipäällikkö, PMO, program director, program manager, project director, project manager)