PROJEKTIJOHTAJA
Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Haemme Asiakasorganisaatiomme projektitoimistoon Project Management Officeen (PMO)

PROJEKTIJOHTAJAA

Projektijohtajan tehtävässä johdat noin 25 ammattilaisen projektiorganisaatiota (PMO), joka vastaa APTJ:n suunnittelusta (ml. yhteisten toimintamallien määrittely) ja toteutuksesta. Toimit PMO:n henkilöstön sekä Johtavien asiantuntijoiden (tuoteomistajien) esimiehenä. Raportoit toiminnasta Asiakasorganisaation johtajalle. Kaiken kaikkiaan hankkeessa tulee työskentelemään satoja ammattilaisia. 

Ymmärrät, mitä muutosjohtaminen ja useilla paikkakunnilla sijaitsevan organisaation johtaminen vaatii. Sinulle on tärkeää päästä tavoitteisiin, pysyä aikataulussa ja ottaa vastuu projektisi menestyksestä. Sinulla on monipuolista osaamista projekti- sekä muutosjohtamisesta. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen työpaikan ja tilaisuuden kehittyä APTJ -huippuasiantuntijaksi. Tule tekemään merkityksellistä työtä sosiaali- ja terveydenhuollon pariin!

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Noin 25 ammattilaisen muodostama Asiakasorganisaatio sijoittuu hallinnollisesti Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin ja työhuoneet ovat ensisijaisesti Jyväskylässä, mutta työnkuvat tulevat edellyttämään myös matkustamista neljän sairaanhoitopiirin alueella.

Projektijohtajan tehtävässä toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Vahvaa näyttöä osaamisestasi
  • Erinomaisia yhteistyö-, neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja
  • Ratkaisukeskeistä, tiimiosaamiseen perustuvaa työotetta
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Monipuolista osaamista vaativien ICT- ja muutosprojektien läpiviennistä

Aiempi kokemus terveydenhuollon tai sosiaalipalveluiden ICT-ratkaisuista tukevat tehtävässä menestymistä. Myös ruotsin kielen osaamisesta on etua.

Tutustu APTJ -projektiin: www.ksshp.fi/aptj ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisätietoa tehtävistä! Vastauksia myös rekrytoinnin aikana esitettyihin kysymyksiin päivitetään projektin www-sivustolle.

Lisätietoja antavat: APTJ:n johtaja Simo Reipas puh. 050 567 8537, simo.reipas@ksshp.fi ja asiantuntijalääkäri Mika Kiviaho puh. 050 411 8724, mika.kiviaho@ksshp.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmän kautta ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@ksshp.fi tai hyödyntää esim. LinkedIn-profiiliasi.

Katso myös muut haussa olevat APTJ:n Asiakasorganisaation tehtävät: www.ksshp.fi/rekrytointi 

Lisätietoja
http://www.ksshp.fi
http://www.ksshp.fi/aptj
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot