Projektijohtaja ABO Wind Oy:lle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Etsimme asiakkaallemme ABO Wind Oy:lle projektijohtajaa uusiutuvan energian kehitystyöhön

ABO Wind on kansainvälinen yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus tuulivoimapuistojen kehittämisestä, rakentamisesta ja ylläpitämisestä. ABO Wind onkin tänä päivänä yksi Euroopan kokeneimmista tuulivoimaprojektien kehittäjistä investoiden uusiin projekteihin vuosittain yli 300 miljoonalla eurolla. Yritys työllistää yli 700 ihmistä ympäri maailmaa. Suomen portfolio koostuu tällä hetkellä viidestä valmiista, neljästä rakenteilla olevasta sekä noin 15 suunnitteilla olevasta projektista, joita kehittää noin 25 hengen joukko pääosin Helsingissä.

Työnkuva:

Suomen toiminnan laajentuessa haemme kehitystiimiin vahvistusta Helsingin keskustan toimistoon. Etsimämme henkilö vastaa ABO Wind Oy:n kehitettävien ja rakennettavien tuulivoimahankkeiden projektijohdosta erityisesti keskittyen luvitusasioihin. Tehtäviisi kuuluvat projektin johtamisen lisäksi esimerkiksi vuokrasopimusten solmiminen ja hallinnointi, yhteydenpito maanomistajiin, viranomaisiin, mediaan ja muihin sidosryhmiin sekä erilaiset kaavoitus- ja ympäristöselvitysprosessit. Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä sekä muun Suomen tiimin kanssa, että Saksassa toimivien rakennus-, rahoitus-, sähkö- ja tuuliosastojen kanssa.

Mitä odotamme:

Tuulivoimahanke on aina osa yhteisöä ja sosiaaliset taitosi ovatkin olennainen apu projektikehityksessä. Alan käytäntöjen, lainsäädännön ja tekniikan osaaminen ovat toki työssä eduksi, mutta niihin meiltä löytyy kyllä apua. Paljon tärkeämpää on pystyä toimimaan erilaisten ihmisten kanssa yhteisymmärrystä rakentaen. Tehtävässä menestyäksesi haluat kehittää osaamistasi ja osaat toimia nopeatahtisessa projektityössä. Pystyt viestimään sujuvasti vaativissakin asioissa sekä suomeksi että englanniksi. Olet määrätietoinen, etkä säikähdä vaihtelevia olosuhteita tai tiukkoja aikatauluja. Mieluiten omaat jo jonkin verran työkokemusta joko tuulivoima- tai muulta läheltä liippaavalta alalta. Tarkka työnkuva, vastuun määrä, titteli ja palkkaus tarkentuvat osaamisesi mukaan. Työ edellyttää matkustamista Suomessa julkisilla sekä autolla ajaen, toisin sanoen B-ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme

Tarjoamme joustavan, vaihtelevan, kansainvälisen työtehtävän, kannustavat työkaverit ja innostavan ilmapiirin ja myös etätyömahdollisuus on neuvoteltavissa. ABO Windillä on vastuullinen ja yhteisöllinen tapa tehdä töitä, ja työnteon tarkoitus ei ole pelkkä voiton tavoittelu, vaan myös ilmastonmuutoksen torjunta.

Hae heti!

Haku toteutetaan yhdessä Uniflex Henkilöstöpalveluiden kanssa, mutta tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan ABO Wind Oy:n palvelukseen, ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetäthän meille englanninkielisen CV:n lyhyen hakemuskirjeen kera. 

Hausta vastaava HR-konsultti Laura kertoo mielellään lisää! 

Laura Honkanen
laura.honkanen@uniflex.fi
puh. 050 537 4289

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot