(Poistunut julkaisusta)

Projektijohdon assistentti
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020

Etsimme projektijohdon assistenttia Kruunusillat -raitiotieprojektille

NRC Group Finland kuuluu ryhmittymään, joka on valittu toteuttamaan raitiotietä tulevassa Kruunusillat -allianssihankkeessa.

Kruunusillat -raitiotiehankkeessa  rakennamme ja suunnittelemme raitiotien lisäksi paljon muutakin, kuten katuja, siltoja, ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Etsimme nyt johdon assistenttia allianssihankinnan kehitys- ja toteutusvaiheisiin. Toimit projektijohdon alaisuudessa, ja työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi allianssin johtoryhmän ja projektiryhmän kokousten valmistelu. Toimit kokouksissa sihteerinä ja vastaat dokumenttien ja päätösten arkistoinnista ja jakelusta. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat myös muut projektijohdon antamat tehtävät. 

Raitiotiehankkeen kehitysvaihe ajoittuu ajalle 12/2019 - 4/2021. Toteutusvaihe ajoittuu arviolta vuosille 2021 - 2025. Työsuhde on vakituinen, sillä uskomme, että myös jatkossa pääkaupunkiseudulla riittää raitiotiehankkeita toteutettavaksi.  

Odotamme työtehtävääsi sopivaa koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin, ryhmätyöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Kruunusiltoja, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi. 

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, Kruunusillat -raitiotien Big Roomissa Hakaniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Annina Mattsson (annina.mattsson@nrcgroup.fi) maanantaina 20.4.2020 klo 8:00 - 10:00 (0400 538 452).

Haku alkaa 15.4.2020 ja hakuaika päättyy 29.4.2020.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • suomen kieli
  • IT-osaaminen
  • Ryhmätyötaidot
  • Yhteistyökyky
  • Oma-aloitteisuus

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 0400 538 452 Sähköposti: annina.mattsson@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki