Projektihuolitsija / IP Specialist
DHL Global Forwarding Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme nyt ratkaisuhakuista logistiikan ammattilaista Projektihuolitsijan työtehtävään (IP Specialist) yhteistyössä DHL Global Forwarding Oy:n kanssa osaksi heidän Industrial Projects (IP) -tiimiä. Toimipiste ja tiimi on Vantaalla DHL:n Business Parkissa, Katriinantiellä, mutta työssä on myös etätyömahdollisuus. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde solmitaan DHL Global Forwardingin kanssa.

Projektihuolitsijan tehtävässä toimiva henkilö suunnittelee ja kehittää asiakasratkaisuja yhteistyössä myynnin kanssa, vastaten näiden laadukkaista toteutuksista yhteistyössä projektiasiantuntijoiden ja muiden projektihuolitsijoiden kanssa. Tehtävässä vastataan projektikuljetusliiketoiminnan myynnillisten kasvutavoitteiden toteuttamisesta, yksittäisten projektien kannattavuuden kasvattamisesta sekä yleisesti projektikuljetusten asiakaspalvelusta ja hallinnoinnista. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä DHL:n globaalin verkoston, varustamoiden, lentoyhtiöiden ja lukuisten muiden sidosryhmien kanssa.

Toivomme kaupallisen/logistiikan opintoja (esim. AMK) tai vastaavaa sekä laajaa kokemusta kansainvälisestä logistiikasta, mieluiten merirahti- ja projektikuljettamisesta. Toivomme erityisesti, että pystyt tehokkaasti organisoimaan suuria kokonaisuuksia ja hallitset projektikuljettamiseen olennaisesti liittyvät yksityiskohdat. Omaat jo kokemusta projektikuljettamisesta ja kokonaislogistiikan hallinnasta tai olet halukas kehittämään osaamistasi laaja-alaisemmaksi projektilähetysten parissa. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, vahvoja vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä päätöksenteko- ja paineensietokykyä. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503558
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Vantaa