(Poistunut julkaisusta)

Projektiharjoittelija (2 tehtävää)
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy!

Tule meille projektiharjoittelijaksi (2 tehtävää)!
HKL:n infra- ja kalustoyksikkö vastaa infra-ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta. Etsimme kesäkaudeksi 2020 projektiharjoittelijaa. Tulet työskentelemään rata- ja sähköprojektitiimissä monipuolisissa projekteja avustavissa tehtävissä, kuten projektitoimiston työtehtävissä, dokumentoinnissa ja projektiraporttien avustamisessa. Pääset tutustumaan eri projektikohteisiin Helsingin kaupunkiympäristön alueella sekä raitiotien ja metron työmaakohteisiin.


Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-30.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.


Mitä haemme?
Edellytämme sinulta tekniikan alan alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja. Olet mielellään puolivälissä tai lopettelemassa opintojasi. Sinulla on suoritettuna työturvallisuus- tai sähköturvallisuuskurssit. Olet vastuullinen ja tarkka sekä turvallisuus on etusijalla kaikessa työskentelyssäsi. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Ari Pentikäinen. Voit olla Ariin yhteydessä puhelimitse 040 1511981.