(Poistunut julkaisusta)

Projektihankinnan asiantuntija Olkiluotoon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020
Haemme asiakkaallemme projektihankinnan ammattilaista vahvistamaan heidän hankintatiimiään.

Tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaamme loppusijoitushankkeen projektihankinnoissa, jossa vastaat valittujen laitteiden ja järjestelmien hankinnoista, tarjouspyynnöistä tarjousneuvotteluihin, sopimusten laadinnasta toimituksiin ja laskutukseen asti. Työpäiväsi koostuvat mm. hankintojen suunnittelusta, sopimusneuvotteluista, toimitusaikojenvalvonnasta ja erilaisista hankinnan tehtävistä.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta projektihankinnoista. Tehtävässä pääset työskentelemään kansainvälisten kumppaneiden kanssa, joten omaathan sujuvan kielitaidon englanniksi ja suomeksi. Erilaisten teknisten ja laatuvaatimusten ymmärrys katsotaan eduksi. Toivomme sinulta teknisen tai kapallisen alan kokemusta ja koulutusta.

Tarjolla on pitkä määräaikainen tehtävä, joka kestää ainakin 31.12.2021 asti, mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.