(Poistunut julkaisusta)

Projektien ja kestävän kehityksen asiantuntija F.E.C. - Työvoimakoulutus
Aalto PRO

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Projektien johtaminen ja projekteissa toimiminen ovat keskeisimpiä työelämän taitoja. Yhä useammin ja alasta riippumatta työ organisoidaan projekteiksi, jotta aikataulujen hallinta ja tavoitteiden saavuttaminen olisi helpompaa. Vastuullisuus ja kestävän kehityksen teemat tulisi puolestaan olla luonteva osa organisaatioiden ydintoimintaa, innovointia ja osaamista. Tulevaisuuden liiketoiminnassa kestävä kehitys tulee olemaan kriittinen kilpailukykyä määrittävä tekijä.

Osaaville projektiasiantuntijoille ja vastuullisuuskysymyksiin perehtyneille osaajille on työmarkkinoilla kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Ota uusi suunta urallesi ja hae koulutukseen!

Koulutus vahvistaa osallistujan valmiuksia toimia esimerkiksi projektipäällikkönä, projektin vastuuhenkilönä tai projektisuunnittelijana sekä kestävän kehityksen johtamisen asiantuntijana eri osa-alueiden parissa. Sisällöt on suunniteltu nimenomaan edistämään osallistujien työllistymistä yhteistyöyrityksiin. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa IPMA D -projektisertifikaatti.

Koulutus koostuu mm. seuraavista yhteisistä opinnoista:

  • Työnhaku- ja yrittäjyysvalmennus
  • Yrityksen yhteiskuntavastuu kestävän kehityksen pohjana
  • Projektiosaajan starttipaketti
  • Sertifiointivalmennus ja/tai yritysvierailupäivä

Koulutusohjelman kesto on 120 päivää (6 kuukautta) ja se toteutetaan monimuoto-opetuksena. Lähiopetus tapahtuu Turussa tai tarpeen vaatiessa etänä.

Opiskelija hankkii työssäoppimispaikan omatoimisesti Aalto PRO:n tuella tai koulutuksen järjestäjä hankkii paikan. Yhteistyöyritys tai -organisaatio voi sijaita myös muualla kuin lähiopetuspaikkakunnalla. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on, että opiskelijalla on yhteistyöyrityspaikka koulutuksen alkaessa.

Kiinnostuitko? Ohjelman tarkemmat tiedot sekä hakulinkit löydät Aalto PRO:n verkkosivuilta. Ohjelmaan haetaan TE-toimiston sivujen kautta. Koulutuksen numero on 693346. Ohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä etsimme yritysyhteistyöpaikkoja jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 10.9.2020.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -työvoimakoulutusohjelma

F.E.C- koulutusohjelmat toteutetaan yhteistyössä alueellisen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Aalto PRO:n F.E.C.-ohjelmien tärkein tavoite on osallistujan työllistyminen. Menestyksekkään työllistymisen takaa korkeatasoinen koulutus, mahdollisuus osoittaa osaamisesi ja motivaatiosi suoraan yrityksille sekä henkilökohtainen tuki.

Lisätietoja ohjelmasta saat ohjelman yhteyshenkilöiltä:

Senior Relationship Manager Kimmo Rissanen, +358 10 837 3830, kimmo.rissanen@aaltoee.fi

Ohjelmajohtaja Anna-Maija Mäkitalo, +358 10 837 3818, anna-maija.makitalo@aaltoee.fi

Voit myös lukea Aalto PRO:n F.E.C. -ohjelmiin osallistuneiden huippukokemuksista artikkeleista Löytynyt: uusi työpaikka ja Sain F.E.C. -ohjelman myötä uralleni uuden suunnan!

---

Koulutusohjelma on Varsinais-Suomen ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.