(Poistunut julkaisusta)

Projektien ja kestävän kehityksen asiantuntija F.E.C.-työvoimakoulutus Pirkanmaalla
Aalto PRO

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Osaaville projektiasiantuntijoille ja vastuullisuuskysymyksiin perehtyneille osaajille on työmarkkinoilla kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Ota uusi suunta urallesi ja hae mukaan rekrytoivaan koulutukseen!

Projektien johtaminen ja projekteissa toimiminen ovat keskeisempiä työelämän taitoja. Yhä useammin, ja alasta riippumatta, työ organisoidaan projekteiksi, jotta aikataulujen hallinta ja tavoitteiden saavuttaminen olisi helpompaa. Selkeä käsitys projektinhallinnan dynamiikasta sekä menetelmistä antaakin sinulle valmiudet valita omien projektien hallintaan parhaiten sopivat työkalut, ja näin menestyä projektien vetäjänä. Tulevaisuuden liiketoiminnassa vastuullisuus ja kestävä kehitys tulee olemaan kriittinen kilpailukykyä määrittävä tekijä, ja alan asiantuntijoita tarvitaan yhä enemmän.

Hae mukaan rekrytoivaan työvoimakoulutukseen, jos olet työtön, lomautettu tai työttömyysuhanalainen ja haluat edistää työllistymistäsi hankkimalla osaamista projektityömenetelmistä ja kestävän kehityksen aihepiireistä!

Koulutuksessa saat kokonaiskuvan projektien hallinnan menetelmistä ja niiden hyödyntämisestä käytännön työssä, jonka lisäksi syvennyt erilaisiin kestävän kehityksen aihepiireihin, työkaluihin ja menetelmiin. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon sisältyy työskentely yhteistyöyrityksessä sekä Aalto PRO:n järjestämät koulutuspäivät. Sisältö räätälöidään kunkin osallistujan tarpeiden mukaisesti ottaen huomioon yhteistyöyrityksen/organisaation tehtävävaatimukset.

Koulutus soveltuu mainiosti eri toimialoilta ja työtaustoilta tuleville hakijoille. Sopiva koulutustausta on yliopisto- tai korkeakoulututkinto tai työn kautta saatu soveltuva kokemus, jonka lisäksi vaatimuksena on hyvä suomenkielen taito. Koulutukseen pääsemisen edellytyksenä on yhteistyöyrityspaikan löytyminen. Yrityspaikan haku on jo käynnissä, joten oma koulutushakemus kannattaa jättää mahdollisimman nopeasti.

Ohjelman tarkemmat tiedot sekä hakulinkit löydät Aalto PRO:n verkkosivuilta. Hakemus koulutukseen jätetään TE-palveluiden sivujen kautta. Koulutuksen numero on 695595.

Hakuaika päättyy 15.1.2021.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -työvoimakoulutusohjelma

F.E.C- koulutusohjelmat toteutetaan yhteistyössä alueellisen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Aalto PRO:n F.E.C.-ohjelmien tärkein tavoite on osallistujan työllistyminen. Menestyksekkään työllistymisen takaa korkeatasoinen koulutus, mahdollisuus osoittaa osaamisesi ja motivaatiosi suoraan yrityksille sekä henkilökohtainen tuki.

Lisätietoja ohjelmasta saat ohjelman yhteyshenkilöiltä:

Senior Relationship Manager Heikki Valtonen, +358 10 837 3854, heikki.valtonen@aaltoee.fi

Ohjelmajohtaja Eeva Klemi, +358 10 837 3859, eeva.klemi@aaltoee.fi

---

Koulutusohjelma on Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.