(Poistunut julkaisusta)

Projektidokumentoija
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme projektidokumentoijaa vakituiseen työsuhteeseen omaisuudenhallintayksikköömme Espooseen. Projektidokumentoija vastaa siitä, että verkkoon tehdyt investoinnit, kunnossapitotyöt ja viankorjaukset dokumentoidaan verkkotietojärjestelmään täyttäen Carunan laatu- ja aikataulukriteerit - varmistaen asiakkaillemme luotettavan ja turvallisen sähkönsiirron.

Projektidokumentoijana sinulla on mahdollisuus kehittää verkko-omaisuudenhallinnan osaamistasi toimintaympäristössä, joka antaa mahdollisuuden myös henkilökohtaiseen kasvuun ja kehittymiseen. Pääset työskentelemään asiantuntevien ja hyvällä energialla töitä tekevien työkavereiden kanssa yrityksessä, joka haluaa olla toimialansa suunnannäyttäjä. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme

Carunalaisena pääset toimimaan monipuolisella alalla, joka on elintärkeä koko Suomen arjen toimivuuden takaajana. Energia-ala ja sähkönsiirto ovat juuri nyt mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, joten pääset kehittämään osaamistasi innovatiivisessa ja dynaamisessa ympäristössä. Työnantajana Caruna on energinen ja ketterä. Olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö ja oman alamme ykkönen, mutta kulttuuriimme kuuluu toimia ihmislähtöisesti ja uutta keksien ja kokeillen. Meillä saat tilaa oppia, kehittyä ja ottaa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja reilu palkitseminen ovat mielestämme tärkeitä asioita. Ne takaavat, että carunalaisilla riittää hyvää energiaa niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen tarjoamalla konkreettisia etuja, palveluita ja aktiviteetteja osana työsuhdetta.

Odotamme

Tehtävässä menestymistä tukee hankkimasi sähköalan koulutus tai muuta tehtävään soveltuva tutkinto. Huomioimme myös vastavalmistuneet. Aikaisempi kokemus Trimble NIS -verkkotietojärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä sekä kyvykkyyttä yhteistyöhön ja toiminnan kehittämiseen. Olet toimeen tarttuva ja työotteeltasi itsenäinen, tarkka ja joustava. Arvostamme valmiutta etsiä uusia, luovia ratkaisuja kehittyvän organisaation haasteisiin.

Hakeminen

Oletko valmis jakamaan hyvää energiaa? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 27.9.2017.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa verkkopäällikkö Masa Heiska: masa.heiska@caruna.fi, 040 353 1913.