Projekticontroller
Aalto-yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Oletko kiinnostunut projekticontrollerin työstä monipuolisissa, osin suurissakin tutkimushankkeissa? Kaipaatko merkitykselliseen työhön kansainväliseen ilmapiiriin? Silloin tämä voisi olla seuraava ura-askeleesi.

 

2 PROJEKTICONTROLLERIA

Haemme tiimiimme Perustieteiden korkeakouluun kahta uutta kollegaa:

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ison laitoksen kansainvälisessä ympäristössä. Tulet työskentelemään laitoksen taloustiimissä ja aktiivisessa yhteistyössä sekä akateemisen tutkimushenkilöstön että muun palvelutiimin kanssa.

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu tukea professoreita ja muuta akateemista henkilöstöä talousasioissa, hoitaa tutkimusryhmien talousasioihin liittyviä selvitystehtäviä, sekä yhteydenpitoa talousasioissa kotimaisiin ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin. Hoidat itsenäisesti projektien taloustehtävät koko projektin elinkaaren ajalta, kuten budjettiseurannan, raportoinnin, laskutukset ja tilintarkastukset. Projektien rahoittajia ovat erityisesti Suomen Akatemia ja EU, mutta myös Business Finland, valtion organisaatiot sekä kotimaiset ja ulkomaiset säätiöt ja yritykset. Vastaat tuotetun taloustiedon oikeellisuudesta sekä Aallon ja rahoittajien talousohjeiden ja rahoitusehtojen noudattamisesta. Tarvittaessa osallistut laitoksen muihin talous- ja hallintotehtäviin yhteistyössä laitoksen palvelutiimin kanssa.

Osaamisesi

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä ja monipuolista työkokemusta asiakasrajapinnassa. Soveltuva kaupallinen (alempi) korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.  Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet (mm. MS Office ja talouden järjestelmät). Koska suuri osa laitoksen henkilökunnasta on kansainvälistä, tarvitset sujuvan sekä suomen että englannin kielen taidon.

Tehtävä sisältää asiakaspalvelua ja paljon yhteistyötä niin akateemisen henkilöstön, oman tiimin, kuin muidenkin palvelujen, sekä ulkopuolisten rahoittajien kanssa. Sen vuoksi on tärkeää, että pidät asiakaspalvelusta, ja että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Projekticontrollerina tarvitset myös analyyttistä ja vastuullista työotetta, sekä kykyä hallita useita projekteja yhtä aikaa. Hoidat yksityiskohdat huolellisesti, mutta hahmotat hyvin myös kokonaisuutta. Toivomme, että olet ennakoiva ja oma-aloitteinen, myös työpaineiden keskellä. Toivomme myös, että nautit muuttuvassa työympäristössä työskentelystä, ja että pidät tavoitteiden asettamista sekä oman osaamisen kehittämistä tärkeänä työssäsi.

Tarjoamme

Olemme Aallossa sitoutuneet rakentamaan kunnianhimoisesti parempaa maailmaa. Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä taloushallinnon palveluita ammattitaitoisessa porukassa. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Tarjoamme myös joustavat työajat sekä kattavan henkilöstökoulutuksen tarjonnan. Työpiste sijaitsee Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön korona-ajan jälkeenkin. Palkkaus meillä määräytyy yliopistojen yhteisen palkkausjärjestelmän mukaisesti, näissä tehtävissä vaativuustaso on 8.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 26.9.2021. Liitäthän hakemuslomakkeeseen tiedoston, joka sisältää hakemuskirjeesi sekä CV:n. Jos työskentelet jo Aalto-yliopistossa, haethan tehtävää Workdayn työntekijä-profiilisi kautta: Workday -> Find jobs.

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään talouspäällikkö Ilkka Leppänen puh. 050 431 0420. Ilkka vastaa tiedusteluihin 15.-23.9. välisenä aikana. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi.

Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot