(Poistunut julkaisusta)

Projekticontroller
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.


 


Pidätkö numeroista ja kiinnostaisiko sinua monipuoliset taloushallinnon tehtävät kansainvälisessä työympäristössä?


Aalto-yliopiston Kemian tekniikan korkeakoulun taloustiimi etsii joukkoonsa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaavaa ja innostunutta


PROJEKTICONTROLLERIA


Koulumme tutkimuksen mahdollistaa suurelta osin erilaiset rahoittajat, ja projekticontrollerina olet näiden saatujen projektien taloustehtävien hoitamisessa keskeisessä roolissa koko niiden elinkaaren ajan. Työtehtäviisi kuuluu rahoituksen budjetointi, seuranta ja ennustaminen. Vastuullasi ovat projekteihin liittyvät laskutukset sekä tilintarkastukset. Oleellinen osa työnkuvaasi on myös erilaisten laskelmien ja raporttien tuottaminen. Sinun projektisalkkusi olemme tällä hetkellä suunnitelleet koostuvan projekteista, joiden rahoittajina ovat pääosin EU (mm. H2020, ERC, EAKR, Marie Curie) ja kotimaiset sekä ulkomaiset säätiöt.


Raportoit projektien vastuullisille johtajille ja rahoittajille sekä teet tiivistä yhteistyötä korkeakoulumme controllereiden ja assistant controllereiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito projektien talousasioissa kotimaisiin ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin. Pääset oman kiinnostuksesi mukaisesti myös osallistumaan yliopiston taloushallinnon palveluiden kehittämiseen.


Osaamisesi


Odotamme sinulta taloushallinnon ja laskentatoimen tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa. Tehtävä soveltuu sekä uransa alkuvaiheessa olevalle että jo muutaman vuoden taloushallinnon työkokemuksen omaavalle. Meille tärkeintä on, että sinulla on innostunut asenne työntekoon, otat asioita nopeasti haltuun ja olet aikaansaava. Arvostamme jos sinulla on halua kehittyä tehtävässäsi sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.


Projekticontrollerin työ on itsenäistä, joten odotamme sinulta oma-aloitteista työtapaa ja hyviä organisointitaitoja sekä ajanhallintaa. Henkilökuntamme on kansainvälistä, joten työssäsi on välttämätöntä osata kommunikoida suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Tulet käyttämään päivittäin erilaisia talousjärjestelmiä, joten hyvät IT-taidot ovat eduksesi.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn inspiroivassa työympäristössä. Pääset työskentelemään opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Työpaikka sijaitsee uudistuneella ja elävällä Otaniemen kampusalueella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet metron ja isojen väylien varrella. Työpisteesi on juuri uudistetussa rakennuksessa ja käytössäsi on modernit työvälineet. Töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä ja työajat ovat joustavat.


Perehdytämme sinut tehtävääsi ja pääset osaksi mukavaa tiimiä, joka tarjoaa sinulle tuen työtehtäviisi myös jatkossa. Kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oman osaamisesi kehittämiseen. Aalto-yliopiston sisällä on myös mahdollisuus erilaisiin urapolkuihin.


Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Toivomme sinun aloittavan uudessa tehtävässäsi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 25.10.2020.


Lisätietoja tehtävästä antaa mahdollinen tuleva esimiehesi controller Jenni Ala-Hongisto, jenni.ala-hongisto(a)aalto.fi. Puhelimitse +358503442058 tavoitat hänet 6.10. klo 10-13 ja 12.10. klo 10-12.


Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa HR-koordinaattori Isabella Itäpalo, isabella.itapalo(a)aalto.fi


 


Kemian tekniikan korkeakoulu – Catalyst of Change


Kemian tekniikka antaa työvälineet maailman muuttamiseen. Koulumme painopistealueita ovat luonnonvarojen ja uusien materiaalien kestävä käyttö, prosessointi ja tekniset sovellukset.  Tieteenalalla on keskeinen rooli niin ilmastonmuutoksen torjunnassa kuin bio- ja kiertotalouden edistämisessä. Kemian tekniikan korkeakoulussa työskentelee tällä hetkellä noin 500 henkilöä tutkimuksen, opetuksen ja muiden tehtävien parissa.


Lue lisää Kemian tekniikan korkeakoulusta
 https://www.aalto.fi/fi/kemian-tekniikan-korkeakouluinstagram.com/aaltochem/
aalto.fi