(Poistunut julkaisusta)

Projekticontroller
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja noin henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.


Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen?


Haemme Perustieteiden korkeakouluun taloushallinnon osaajaa projekticontrollerin tehtävään.

Projekticontroller on osana Perustieteiden korkeakoulun talousorganisaatiota ja työskentelypaikkasi on Tietotekniikan laitos. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ison laitoksen kansainvälisessä ympäristössä. Tulet työskentelemään laitoksen taloustiimissä ja aktiivisessa yhteistyössä sekä akateemisen tutkimushenkilöstön että muun tukitiimin kanssa.


Roolisi


Tehtäviisi kuuluu tukea professoreita ja projektipäälliköitä projektien talousasioissa sekä hoitaa tutkimusryhmien talousasioihin liittyviä selvitystehtäviä ja yhteydenpidon talousasioissa kotimaisiin ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin. Hoidat itsenäisesti projektien taloustehtävät koko projektin elinkaaren ajalta, kuten budjettiseurannan, raportoinnin, laskutukset ja tilintarkastukset. Projektien rahoittajia ovat Suomen Akatemia, Business Finland, EU, valtion organisaatiot sekä kotimaiset ja ulkomaiset säätiöt ja yritykset. Vastaat tuotetun taloustiedon oikeellisuudesta sekä Aallon ja rahoittajien talousohjeiden ja rahoitusehtojen noudattamisesta. Tarvittaessa osallistut laitoksen muihin taloustehtäviin yhteistyössä taloustiimin kanssa.

Tietotekniikan opetus on keskeinen osa laitoksen toimintaa. Työhösi kuuluu opetukseen liittyvien projektien kustannusseuranta ja osallistut opetushankkeiden talousprosessien kehittämiseen.


Osaamisesi ja mielenkiintosi


Sinulla on (alempi) korkeakoulututkintolaskentatoimessa, rahoituksessa, liiketaloustieteessä tai vastaavassa ja 1-5 vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä. Monipuolinen työkokemus asiakasrajapinnassa on etu. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet (mm. MS Office ja talouden järjestelmät) sekä sujuva englannin- ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.


Projekticontrollerin työ vaatii palveluhenkisyyttä ja vastuullisuutta sekä monien asioiden yhtäaikaista hallintaa. Sinun on helppoa työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä, asettaa tavoitteita ja omaksua uusia työtehtäviä. Positiivinen asenne on vahvuutesi ja olet ennakoiva ja oma-aloitteinen myös työpaineiden keskellä. Olet analyyttinen ja organisointikykyinen. Hoidat yksityiskohdat huolellisesti ja samalla sinulle on helppoa hahmottaa kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset yhteistyö-, kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot. Joustava tiimityö on sinulle luonteenomaista. Haluat työssäsi kehittää omaa toimintaasi ja työtapojasi yhteistyössä työyhteisön muiden jäsenten kanssa.


Kiinnostuitko?


Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän vaativuustaso on 8.


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan linkin (”Hae nyt”) kautta viimeistään 12.3.2019. Hakuaikaa on jatkettu 20.3.2019 saakka.
Kannustamme myös vastavalmistuneita hakemaan tehtävää.


Lisätietoja tehtävästä saat talouspäällikkö Ilkka Leppäseltä (ilkka.leppanen@aalto.fi /  050 431 0420) tai controller Kaija Virolaiselta (kaija.virolainen@aalto.fi, / 050 369 2544).


Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/toihin-aaltoon-0


  • www.aalto.fi
  • www.twitter.com/aaltouniversity
  • www.facebook.com/aaltouniversity
  • www.instagram.com/aaltouniversity