(Poistunut julkaisusta)

Projekticontroller
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Etsimme nyt Kehittäminen ja Teknologia Business Control -organisaatioon Helsinkiin

PROJEKTICONTROLLERIA

Tässä tehtävässä tuet Kehittäminen ja Teknologia –organisaatiota suurten ohjelmistokehitysprojektien suunnittelussa ja seurannassa, jotta vastuualueen johdolla on riittävä ja oikea-aikainen kuva projektien tilasta ja kehityksestä. Vastaat kokonaisvaltaisesti sovittujen projektien kuluista, ennusteista sekä suunnitteluprosessista. Työskentelet yhdessä hankevetäjien sekä portfoliosta vastaavan Business Controllerin kanssa.

Kehität vastuualueen kannattavuus- ja tehokkuusohjausta sekä osallistut laskenta- ja raportointiprosessien ja -järjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on kaupallinen tutkinto (esim. tradenomi tai KTM) sekä noin parin vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on syvällistä talous- ja laskentaosaamista sekä aiempaa kokemusta IT-organisaation tukemisesta, kuten näyttöä suurten ohjelmistoprojektien investointilaskelmista ja kulujen seurannasta.

Tehtävässä tarvitaan ymmärrystä projektiluontoisesta työskentelystä, kuten taitoa reagoida muuttuvissa tilanteissa ja viedä asioita aktiivisesti eteenpäin paineenkin alla. Sinulla on myös erinomaiset edellytykset numeroiden ja datan analysointiin sekä kykyä kiteyttää tiedosta olennainen tarkoituksenmukaisessa muodossa.

Lisäksi arvostamme kokemusta ja ymmärrystä työskennellä kustannusseurannan ja -ohjauksen parissa ja kokemusta projektinhallinta- ja laskentajärjestelmien kehittämisestä.

Työskentelytyylisi on itsenäinen ja pitkäjänteinen ja sinulla on myös halua ottaa oma-aloitteisesti vastuuta.

Mitä saat meiltä

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme tekemässä isoa toimintamallimuutosta ja siirtymässä vaiheittain ketterään toimintatapaan. Projekticontrollerina pääset kehittämään projektien hallintaa ja varmistamaan menestyksemme jatkossakin. Ympärillesi saat ison joukon osaavia asiantuntijoita sekä tietenkin OP Ryhmän edut ja uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Päällikkö, Business Control, Kehittäminen ja Teknologia, Ari Peltonen, puh 040-5272714. Parhaiten tavoitat: 8.2. klo 13-14 tai 12.2. klo 15-16.

Haethan tehtävää 17.2.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen OP:n Ura-sivun kautta.