(Poistunut julkaisusta)

Projekticontroller
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.


Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun talouspalveluissa on haettavana


Projekticontrollerin


määräaikainen tehtävä 31.12.2022 asti.


Haemme


Aalto-yliopistoon Otaniemen kampukselle ammattitaitoista ja toimeen tarttuvaa taloushallinnon osaajaa projekticontrollerin tehtävään. Projekticontrolleri työskentelee osana Perustieteiden korkeakoulun talousorganisaatiota. Työskentelypaikkasi on Tietotekniikan laitos. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn ison laitoksen kansainvälisessä ympäristössä.


Tarjoamme


Projekticontroller hoitaa itsenäisesti projektien taloustehtävät koko projektin elinkaaren ajalta kuten budjettiseurannan, selvitystehtävät, raportoinnin, laskutukset, tilintarkastuksen ja ennusteiden päivityksen. Projekticontroller vastaa tuotetun taloustiedon oikeellisuudesta sekä Aallon ja rahoittajien talousohjeiden noudattamisesta. Roolisi on tukea professoreita ja projektipäälliköitä projektien talousasioissa. Tehtävään valittava henkilö osallistuu laitoksen taloustehtäviin yhteistyössä taloustiimin kanssa.


Edellytämme


Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Parhaan pohjan antaa (alempi) korkeakoulututkinto laskentatoimessa, rahoituksessa, liiketaloustieteessä tai vastaavassa. Sinulla on monipuolinen usean vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, mieluiten projektien taloushallinnon hoitamisesta sekä hyvä sisäisen laskennan ja kirjanpidon osaaminen. Akateemisen tutkimusrahoituksen tuntemus on etu.


Projekticontrollerin työ vaatii palveluhenkisyyttä ja vastuullisuutta sekä monien asioiden yhtäaikaista hallintaa. Sinulla on erinomaiset yhteistyö-, kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot. Joustava tiimityö on sinulle luonteenomaista. Olet ennakoiva, analyyttinen ja järjestelmällinen sekä pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti. Hoidat yksityiskohdat huolellisesti ja samalla sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Haluat työssäsi kehittää omaa toimintaasi ja työtapojasi. Sinulla on kyky asettaa tavoitteita ja työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä. Omaksut uusia taitoja ja työtehtäviä nopeasti, aktiivisesti ja oma-aloitteisesti. Projekticontrollerin tehtävässä positiivinen asenne, paineensieto ja hyvät organisointitaidot ovat avainasemassa. Tietotekninen osaamisesi on erinomainen samoin kuin englannin kielen taitosi.


Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.


Lisätietoja antavat talouspäällikkö Ilkka Leppänen, puh. 050 431 0420 (1.10. alkaen), ja controller Kaija Virolainen, puh. 050 369 2544, sähköpostit: etunimi.sukunimi@aalto.fi.


Täytä hakemuslomake sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 7.10.2018 mennessä. Huom. hakuaikaa on jatkettu 15.10.2018 saakka. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV.