Projekticontroller Aalto-yliopistoon
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja noin henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän Aalto-yhteisömme tulevaisuuteen?

PROJEKTICONTROLLER

Haemme tiimiimme Perustieteiden korkeakouluun uutta kollegaa vakituiseen työsuhteeseen Neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitokselle (ks. lisää www.aalto.fi/fi/neurotieteen-ja-laaketieteellisen-tekniikan-laitos). Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mielekkäässä työympäristössä. Tulet työskentelemään laitoksen taloustiimissä ja aktiivisessa yhteistyössä sekä akateemisen tutkimushenkilöstön että muun tukitiimin kanssa. Työpiste sijaitsee Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu tukea professoreita ja muuta akateemista henkilöstöä talousasioissa, hoitaa tutkimusryhmien talousasioihin liittyviä selvitystehtäviä sekä yhteydenpitoa talousasioissa kotimaisiin ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin. Hoidat itsenäisesti projektien taloustehtävät koko projektin elinkaaren ajalta, kuten budjettiseurannan, raportoinnin, laskutukset ja tilintarkastukset. Projektien rahoittajia ovat erityisesti Suomen Akatemia ja EU, mutta myös Business Finland, valtion organisaatiot sekä kotimaiset ja ulkomaiset säätiöt ja yritykset. Vastaat tuotetun taloustiedon oikeellisuudesta sekä Aallon ja rahoittajien talousohjeiden ja rahoitusehtojen noudattamisesta. Tarvittaessa osallistut laitoksen muihin talous- ja hallintotehtäviin yhteistyössä laitoksen palvelutiimin kanssa.

Osaamisesi

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä ja monipuolista työkokemusta asiakasrajapinnassa. Soveltuva kaupallinen (alempi) korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (mm. MS Office ja talouden järjestelmät). Koska suuri osa laitoksen henkilökunnasta on kansainvälistä, tarvitset sujuvan sekä suomen että englannin kielen taidon.

Tehtävä sisältää asiakaspalvelua ja paljon yhteistyötä niin akateemisen henkilöstön, oman tiimin, kuin muidenkin palvelujen, sekä ulkopuolisten rahoittajien ja yhteistyötahojen kanssa. Sen vuoksi on tärkeää, että pidät asiakaspalvelusta ja että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä positiivinen asenne. Projekticontrollerina tarvitset myös analyyttistä ja vastuullista työotetta, sekä kykyä hallita useita projekteja yhtä aikaa. Hoidat yksityiskohdat huolellisesti, mutta hahmotat hyvin myös kokonaisuutta. Toivomme, että olet ennakoiva ja oma-aloitteinen myös työpaineiden keskellä. Sinun on helppoa työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä, asettaa tavoitteita ja omaksua uusia työtehtäviä. Lisäksi haluat kehittää omaa osaamistasi ja työtapojasi yhteistyössä työyhteisön muiden jäsenten kanssa.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä taloushallinnon palveluita ammattitaitoisessa porukassa. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen.

Tehtävän palkkaus on yliopistojen työehtosopimuksen mukainen vaativuustasolla 8. Tarjoamme myös joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn ajoittain.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän hakemuksesi www.aalto.fi/fi/current/jobs/ -sivulla olevan hakuilmoituksen linkin kautta viimeistään 23.2.2020. Liitäthän hakemuslomakkeeseen hakemuskirjeen sekä CV:n.

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään Neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitoksen controller Eeva Lampinen, puh 050 352 5226 sekä talouspäällikkö Ilkka Leppänen puh. 050 431 0420. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi.

Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon

www.aalto.fi
www.twitter.com/aaltouniversity
www.facebook.com/aaltouniversity
www.instagram.com/aaltouniversity
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot