Projektiassistentti
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Asiakasyrityksemme Valmet on maailman johtava sellu-, paperi- ja energiateollisuuden teknologia-, -automaatio- ja palvelutoimittaja. Valmetin palveluksessa työskentelee yli 14 000 ammattilaista ympäri maailmaa osana tehtaiden ja voimalaitosten kunnossapidon ulkoistuksia sekä voimalaitosten automaatiojärjestelmiä sekä näiden parannuksia ja varaosia. Valmetin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3,7 miljardia euroa.

Etsimme nyt Valmetin palvelukseen projektiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Järvenpäähän. Työsuhde solmitaan aluksi Adecco Finland Oy:n kanssa vuoden loppuun saakka, jonka jälkeen työntekijän on määrä siirtyä suoraan Valmetin palvelukseen.

Työtehtävässä toimitaan Valmetin paperiliiketoimintaosastolla projektipäälliköiden monipuolisissa avustavissa tehtävissä osana assistenttitiimiä, joka tarjoaa tukensa paperiteollisuuden koneiden toimitusprojekteihin. Projektiassistentin tehtäviin kuuluu mm. matka- ja ostolaskujen käsittely ja kirjaus, projektiohjeistusten ja -dokumenttien käsittely ja tallennus, matka- ja viisumijärjestelyt, avustaminen kokous- ja vierailujärjestelyissä, tuntikirjanpidon tarkistusta ja tallennusta sekä projektipäälliköiden avustamista viestinnässä ja tiedottamisessa.

Tehtävässä onnistuminen vaatii proaktiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta, kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja toimintamalleja sekä kyvykkyyttä toimia useiden työtehtävien tai projektien kanssa samanaikaisesti. Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, hyvää tietoteknistä perusosaamista sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Hakijoilta odotamme:
- Aikaisempaa kokemusta assistentin tehtävistä
- Alalle soveltuvaa koulutusta
- Hyviä IT-taitoja (Outlook, MS Office, Lotus Notes yms.)
- Palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme monipuoliset ja haastavat työtehtävät osana alan huippuyritystä. Valmetin Järvenpään toimistolla pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, sekä samalla osaksi laajempaa asiantuntijaverkostoa, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450541
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Järvenpää, Järvenpää