Projektiassistentti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen keskitetyt toimistopalvelut hakee projektiassistenttia 15.3.2021 alkaen vuoden 2021 loppuun saakka.

Sosiaali- ja terveystoimi on mukana Sosiaali- ja terveysministeriön Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus ja Rakenneuudistus-hankkeissa. Tarkoituksenamme on varmistaa Helsingin laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut jatkossakin sekä kehittää yhteistä työtä yhteistyökumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Projektiassistenttien tehtävänä on tukea hankkeiden hallinnointiin liittyvissä tehtävissä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset julkishallinnon prosessien tuntemusta ja osaamista. Olet ehkä aiemmin toiminut ison organisaation hallinnollisissa tehtävissä tai projektiassistentin tehtävissä isoissa hankkeissa. Toimit luontevasti erilaisissa toimintaympäristöissä ja verkostoissa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:
-Alempi korkeakoulututkinto.
-Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään:
-Kokemusta hankkeiden hallinnasta, kykyä omaksua ja oppia erilaisten järjestelmien käyttöä, tavoitteellista ja itsenäistä työskentelyotetta, kykyä sietää epävarmuutta ja muutoksia työssä sekä sujuvaa kirjallista viestintää. Tehtävän hoitamisen kannalta julkishallinnon prosessien osaaminen ja tunteminen on tärkeää.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kehittämissuunnittelija Marja Teljamo, marja.teljamo@hel.fi, puh. 09 310 32236, ma-pe klo 11-14. Toimistopalvelupäällikkö Sari Oikarinen, sari.oikarinen@hel.fi, puh. 09 310 34438, tavoitettavissa 1.3. klo 8-12.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427177
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki