(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haemme asiakkaallemme projektiassistenttia Haminaan.

Projektiassistenttina toimit projektipäällikön oikeana kätenä ja tehtäviisi kuuluu mm. yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa, dokumentointi, vieraiden vastaanottaminen, raportointi ja hallinnollisten tehtävien sekä toimiston juoksevien asioiden hoitaminen.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen etkä kavahda myöskään rutiiniluontoisia tehtäviä. Olet oma-aloitteinen ja uskallat myös kysyä ja ottaa asioista selvää. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja olet näppärä tietoteknisten ohjelmien käyttäjä.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai sopivaa koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi), mutta oikea asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä! Kokemus projektien parissa työskentelystä on eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, kykyä tehdä tarvittaessa itsenäisiä päätöksiä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet hakemamme henkilö, mikäli olet can do -asenteen omaava, positiivinen, toimiston monitaituri.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Töiden kesto on vähintään kuusi kuukautta, mutta hyvin työssä pärjäävälle on mahdollisuus jatkaa töissä pidempäänkin.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, haethan tehtävään siis heti. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.