(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020
Haemme kahta PROJEKTIASSISTENTTIA, ensisijaisesti Ouluun ja Tampereelle, tai vaihtoehtoisesti Helsinkiin

Projektiassistentti toimii tutkimus- ja kehittämistoiminnassa yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa koko projektin elinkaaren ajan. Projektiassistentti vastaa projektien talouden hallinnasta sekä opastaa asiantuntijoita mm. projektiprosessissa, rahoitusehdoissa, järjestelmien käytössä ja asiakirjahallinnassa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kaupallinen koulutus, ymmärrät talouden kokonaisuutta suunnittelun, kirjanpidon ja tilinpäätöksen näkökulmasta, osaat käyttää sujuvasti tietojärjestelmiä ja olet joko perehtynyt yhteisrahoitteisten projektien budjetointiin, talouden seurantaan ja raportointiin (esim. EU:n puiteohjelmat, Euroopan sosiaalirahasto, Työsuojelurahasto, Suomen Akatemia) tai vaihtoehtoisesti hoitanut vähintään 5 vuoden ajan monipuolisia taloushallinnon tehtäviä.

Tehtävä edellyttää sekä kykyä työskennellä itsenäisesti vastuuta kantaen että taitoa toimia ryhmässä osaamista jakaen ja kehittäen. Aikaisempi työskentely tutkimuksen toimintaympäristössä, perehtyneisyys julkisten rahoittajien ehtoihin ja kyky työskennellä englanninkielellä on eduksi. 

Työsuhde on vakituinen. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Meillä on käytössä laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluettelosi kera viimeistään 31.5.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Kirsi Ahola (kirsi.ahola@ttl.fi, 040 561 5692) arkisin klo 8-9 ja 16-17.