(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Ramboll Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä

Haemme nyt PROJEKTIASSISTENTTIA

vakituiseen tehtävään Espoon toimipisteemme Project Administration -yksikköön, monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat eri projektien talouden seuraaminen ja hallinta toiminnanohjausjärjestelmässä projektipäälliköitä tukien.

Työsi tärkein painopiste on laskutuksessa ja projektien oikea-aikaisen tuloutuksen varmistamisessa. Lisäksi työhösi kuuluu projekteihin liittyvien selvityksien ja laskelmien tekeminen projektipäällikölle.

Odotamme sinulta

  • Aitoa kiinnostusta taloushallinnon tehtäviin
  • Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa (Talouden Tradenomi -tutkintoa)
  • Aikaisempi työkokemus projektihallinnasta ja/tai taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi
  • Oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn
  • Joustavuutta sekä halua kehittyä, kehittää ja oppia uutta

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (perehdytys tapahtuu osittain englanniksi) sekä hyvää Excel-osaamista.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, viihtyisän työympäristön mukavine työkavereineen ja nykyaikaiset työvälineet.

Hae tehtävää, mikäli olet tarkka ja aktiivinen henkilö, joka viihtyy numeroiden parissa. Lähetä hakemuksesi heti, viimeistään 5.3, aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Jenni Still, p. 045-665 8000