(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme Työkyky ja työurat -yksikköön Helsinkiin tai Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen

PROJEKTIASSISTENTTIA

Tehtävänäsi on toimia projektiassistenttina Euroopan sosiaalirahaston rahoittamassa Solmu-koordinaatiohankkeessa. Solmu-koordinaatiohankkeessa kehitetään työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä Kykyviisaria sekä tarjotaan tukea menetelmän käyttäjille. Projektiassistentin työnkuvaan kuuluvat projektin hallinnolliset tehtävät yhdessä projektipäällikön kanssa, talouden seuranta ja raportointi, tulosten raportointi menetelmän käyttäjille sekä hankkeen avustavat tehtävät, joihin kuuluvat mm. kokousten sihteerintehtävät ja tilaisuuksien järjestelyt.

Odotamme

Edellytämme tehtävään hakevilta talous- ja projektihallinnon osaamista sekä kokemusta ESR-rahoitteisista hankkeista ja/tai verkostotyöstä. Lisäksi edellytämme soveltuvaa vähintään AMK-tasoista koulutusta sekä talouden- ja projektinhallintaan liittyvien ohjelmistojen ja perusohjelmistojen hallintaa. Tehtävä vaatii tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä osana projektiryhmää. Toivomme myös, että olet valmis kehittymään ja jakamaan osaamistasi ryhmässä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Monipuoliset henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia. Tehtävän aloitus on 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan ja tehtävä päättyy 30.9.2020. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 31.7.2019 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry  

Lisätietoja tehtävistä antaa ajalla 15.-17.7.2019 projektin johtaja Miia Wikström, puh. 043 825 4880 ja ajalla 22.-31.7.2019 johtaja Salla Toppinen-Tanner, puh. 046 851 2517.