(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Etsimme nyt PROJEKTIASSISTENTTIA tiimiimme Haminaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Projektiassistenttina vastaat projektimme tietojenkäsittelystä. Toimit projektipäällikön apuna projektinhoidollisissa tehtävissä ja päätehtävänäsi on tietojen dokumentointi sekä tiedostojen käsittely ja yhdistely. Tehtävässä pääset seuraamaan läheltä projektityöskentelyä ison kansainvälisen yrityksen ympäristössä. Työ on kokopäivätyötä (37.5 h/vko) arkisin klo 8-16 ja työsuhde on määräaikainen 30.9. asti. Projektien tilanteesta riippuen valitulla henkilöllä on mahdollisuus työsuhteen jatkoon.

Toivomme, että sinulta löytyy muutaman vuoden työkokemus tietojenkäsittelystä, dokumentoinnista ja projektityöskentelystä. Lisäksi odotamme, että sinulla on tutkinto vastaavalta alalta. Työskentelet itsenäisesti ja tarkasti tiimin tukemana. Sinulla on hyvä IT-taidot ja olet tottunut käyttämään erilaisia ohjelmistoja, erityisesti G-Suite. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englanniksi, koska työkielenä on pääsääntöisesti englanti. Olet myös sitoutunut turvalliseen työskentelyyn ja haluat edistää turvallisuuskulttuuria omalla toiminnallasi.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.6.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -