(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme asiakkaallemme projektiassistenttia Haminaan.

Projektiassistenttina toimit projektitiimin oikeana kätenä ja tehtäviisi kuuluu mm. tietojen syöttäminen järjestelmiin, raportointi ja hallinnollisten tehtävien sekä toimiston juoksevien asioiden hoitaminen.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen etkä kavahda myöskään rutiiniluontoisia tehtäviä. Olet oma-aloitteinen ja uskallat myös kysyä ja ottaa asioista selvää. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja olet näppärä tietoteknisten ohjelmien käyttäjä. Tiimissä tuet ja kannustat muita sekä asiakaspalvelutilanteessa olet ystävällinen ja reipas.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi sekä aiempaa kokemusta toimistotyöstä. Kokemus projektien parissa työskentelystä on eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, kykyä tehdä tarvittaessa itsenäisiä päätöksiä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet hakemamme henkilö, mikäli olet can do -asenteen omaava, positiivinen, toimiston monitaituri.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haethan siis tehtävään heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 8-16.