(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Haemme asiakkaallemme projektiassistenttia auttamaan projektien toteutuksessa ja hallinnassa. Tehtävässä menestyy itsenäinen työskentelijä, joka nauttii monipuolisista työtehtävistä ja kommunikoi sujuvasti niin asiakkaiden kuin toimittajienkin kanssa. Tässä tehtävässä pääset oppimaan energia-alan ja tukkukaupan ammattilaisilta. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta!
KUVAUS
Työn ollessa hyvin projektiluontoista, dokumentoit projekteja, valvot tilausten etenemistä ja kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Pääset hoitamaan myös laskutukseen liittyviä tehtäviä ja oppimaan lisää taloushallinnosta sekä koko ajan kasvavasta ja kehittyvästä energia-alasta.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja projektiluontoisen työnkuvan
* Kattavan ja ammattimaisen perehdytyksen
* Työpaikan vakaassa ja alalla pitkään toimineessa yrityksessä sekä mukavan työporukan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Logistiikkaan ja tilausten hallintaan liittyvät tehtävät
* Laskutukseen liittyvät tehtävät
* Projektien dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä odottaa henkilöä, joka kommunikoi sujuvasti asiakkaiden ja toimittajien kanssa sekä nauttii itsenäisestä työskentelystä ja on kiinnostunut tekniikasta tai energia-alasta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sopiva koulutus, esim. tekninen tai kaupallinen ala
* Sujuvan englannin kielen taito
* Noin vuosi työkokemusta, mielellään vastaavanlaisista tehtävistä


Tehtävässä ei vaadita osaamista kirjanpidosta. Eduksi katsotaan sujuva ruotsin ja/tai saksan kieli sekä ymmärrys taloushallinnon tehtävistä ja tukkukaupasta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatkosta mahdollisuus neuvotella
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kokko Control oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kokko Control oy on teollisuus- ja voimalaitostuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut itsenäinen perheyritys. Olemme toimineet tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa 50 vuoden ajan. Monille olemme vuosikymmenien aikana tulleet tutuksi aikaisemmalla nimellä Insinööritoimisto Risto Kokko Oy.