(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Oy AJ-Tuotteet Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Oy AJ-Tuotteet Ab
AJ on Pohjois-Euroopan johtava yritysten ja yhteisöjen toimitilojen tarpeisiin erikoistunut perheyritys. Valikoimaan kuuluu yli 15 000 tuotetta toimisto-, koulu-, varasto- ja tuotantokäyttöön. AJ:lla on oma tuotekehitys, tuotanto ja keskusvarasto. Suomessa AJ Tuotteet on toiminut jo yli 30 vuotta ja toimitilamme sijaitsevat Espoossa Mankkaalla.
Toimenkuva
Haemme nyt aikaansaavaa projektiassistenttia mukavan projektitiimimme vahvistukseksi. Projektimyyntimme palvelee asiakkaitamme kaikkien tuotealueidemme projekteissa ja on vahvassa kasvussa.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat projektitilausten seuranta ja aktiivinen yhteistyö kumppaneidemme ja alihankkijoidemme kanssa. Projektiassistenttina huolehdit reklamaatioiden mallikkaasta hoidosta ja asiakkuustietojen ajantasaisuudesta. Olet projektimyyjiemme oikea käsi myös asiakaspalvelutehtävissä.
Odotamme sinulta
Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus ja että olet henkilönä ripeä ja aikaansaava - mutta samalla työskentelyotteeltasi huolellinen. Sovit erityisen hyvin osaksi työporukkaamme, mikäli ratkaisuhakuinen työskentely on sinulle luontaista ja motivoidut tuloksekkaasta toiminnasta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja opit uusien sovellusten käytön näppärästi. Sujuvan suomen kielen lisäksi tarvitset työssäsi englantia, ruotsin osaaminen on tehtävässä eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan monipuolisissa tehtävissä alan kärkiyrityksessä. Työskentelyäsi tukevat osaavat kollegat, nykyaikaiset työvälineet sekä laadukkaat tuotteet.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 28.4.2019 mennessä. Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa VMP:llä rekrytointikonsultti Viljo Julkunen puhelimitse numerossa 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.04.2019 mennessä.