(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Oletko ulospäinsuuntautunut ja itsevarma henkilö, jolla on ennakoiva ja joustava ote työhön? Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, saatat olla etsimämme henkilö. Haemme parhaillaan asiakkaallemme projektiassistenttia kansainväliseen voimalaitosprojektiin Kilpilahteen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu syyskuun loppuun asti.

Työtehtäviäsi tulevat olemaan:

- Tarjoat asianmukaista ja ennakoivaa tukea henkilöstö- ja yleispalveluosastolle sekä organisaatiolle, joka vastaa hankkeiden hallinnollisista toimista
- Vastaat sähköposteihin, skannaat ja arkistoit dokumentteja
- Tuet projektin henkilöstöä hallinnollisissa asioissa, jotka liittyvät projektiin ja työmaahan
- Muut tarvittavat avustavat tehtävät

Tähän paikkaan toivomme sinulta:

- Voimassaolevaa ajokorttia
- Ulospäinsuuntautuneisuutta ja itsevarmuutta
- Ennakoivaa ja joustavaa otetta työhön
- Vahvoja kommunikaatio- ja koordinointitaitoja
- Vastuullista asennetta työhön

Kielivaatimukset:

- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Espanjan kielen taito katsotaan eduksi

Haethan paikkaa englanninkielisellä CV:llä sivujemme kautta. Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi profiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä paikkaan liittyen niin olethan yhteydessä Jonna Mattilaan puh. 044 360 6783, jonna.mattila@enersense.com.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Missiomme on yhdistää taitavat ammattilaiset haasteellisiin työpaikkoihin meidän asiakasyrityksissämme. Asiakkaamme keskittyvät moniin eri toimialoihin, esimerkiksi energiaan, tuotantoon, teollisuuteen ja rakentamiseen. Tässä työtehtävässä tuemme sinua koko työsuhdeprosessin läpi. Työsi tulee olemaan merkityksellistä, ja sinulla on huomattava vaikutus projektiin tehtävästäsi riippumatta.