(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Vahanen Rakennusfysiikka Oy on rakentamisen erikoisasiantuntijaryhmä, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella. Koulutamme ja edistämme aktiivisesti rakennusalaa valtakunnallisissa tutkimus- ja kehityshankkeissa.

Haemme nyt Espoon Leppävaaran toimistollemme projektiassistenttia nykyisten assistenttiemme lisäksi. 

Tehtäviisi kuuluvat laskutus ja projektitietokannan hallinta sekä esimiesten ja projektipäälliköiden tukeminen projektien taloudellisessa seurannassa. Lisäksi tarkistat ja tiliöit laskuja, avustat tarjousten teossa, hoidat tilaisuus- ja kokousjärjestelyjä, toimit kokouksissa sihteerinä, järjestät yksikön virkistystapahtumia ja teet matkavarauksia. Tehtäviisi kuuluu myös moninaiset hankinnat tarpeen mukaan, ylläpidät yksikön intranet-sivustoa ja yksikön kirjastotietokantaa sekä arkistoit ja hoidat muita yksikön asioita tarpeen mukaan.

Olet siis noin 70 henkilön yksikössämme hyvin keskeisessä roolissa ja monessa mukana. Teet töitä pilke silmäkulmassa, olet ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoinen ja nautit työkavereiden auttamisesta. Sinulla on järjestelmällinen työskentelyote. Menestyt tehtävässä, jos sinulla on jo aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia ja sinulla on hyvät viestintätaidot. Soveltuva kaupallinen tutkinto on eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, mutta halutessasi myös osa-aikaisuus on mahdollinen. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pikaisesti, mielellään toukokuun 2019 aikana.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä aukeavalla hakulomakkeella ja palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään ma 25.3.2019.

Lisätietoja tehtävistä antaa pe 15.3. klo 13-14 tai ke 20.3. klo 9-10 tuleva kollegasi Heidi Korventausta puh. 040 821 3823. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä Heidiltä myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@vahanen.com.