(Poistunut julkaisusta)

Projektiassistentti
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Oletko kiinnostunut liittymään HR4:n laumaan tuottamaan erinomaista henkilöstö- ja asiakaskokemusta? Etsimme työkaveriksi uuteen tehtävään innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä

Projektiassistenttia

Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä. Uskomme, että hyvällä henkilöstöjohtamisella tuotamme erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin sisäisissä palveluissa kuin asiakastyössä. Tekemistämme ohjaavat HR4:n arvot: arvostus ja luottamus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta. Teemme tiiviisti töitä yhdessä, sillä uskomme, että yhdessä olemme viisaampia kuin yksin. Tule kanssamme luomaan parempaa työelämää!

Työssäsi projektiassistenttina tuet eri liiketoiminta-alueitamme monipuolisissa tehtävissä. Toimit osana Operations-tiimiä ja vastuullesi kuuluvat mm. asiakasprojektien hallinnointi järjestelmässämme, myyntilaskutus, matkalaskujen tarkistus sekä muita vaihtelevia toimistotehtäviä. Pääset myös tukemaan rekrytointitiimiämme asiakasprojektien hallinnoinnissa ja hakijaviestinnässä sekä avustat asiakkaitamme rekrytointijärjestelmämme käytössä. Lisäksi tuet konsultoinnin tiimiämme erilaisissa asiakasprojekteissa.

Toivomme sinun jo kerryttäneen kokemusta monipuolisista assistentin tehtävistä. Työskentelet näppärästi erilaisten järjestelmien kanssa ja suomen lisäksi sinulta sujuu työkielenä englanti. Tämä työ sopii sinulle, mikäli nautit tilanteista, joissa on paljon meneillään ja joissa pääset auttamaan laumaamme vaihtelevissa tilanteissa. Olet taitava organisoimaan ja koordinoimaan. Langat pysyvät käsissäsi myös kiireessä, etkä säikähdä työhön liittyviä rutiineja. Pidät numeroiden kanssa työskentelystä ja olet tarkka ja huolellinen lukujen suhteen. Toivomme uuden työkaverimme olevan toimeen tarttuva, positiivinen ja joustava asiakaspalvelun ammattilainen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja monipuolisia tehtäviä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä. Yli sadan hengen innostunut ja osaava laumamme tarjoaa sinulle tukensa työssäsi. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkkapalveluiden, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. Lisäksi tukenasi ovat digitaaliset työkalumme ja alan parhaat käytännöt. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Toimitilamme sijaitsevat vielä hetken aikaa Espoon Perkkaalla, mutta elokuussa 2018 muutamme uusiin toimitiloihimme Keilaniemeen – erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle.

Jos innostuit työtehtävistä ja haluaisit liittyä laumaamme, toimi heti ja hae tehtävää viimeistään su 3.6. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja kulttuuristamme antaa Senior rekrytointikonsulttimme Jenna Jussila: p. 050 442 8444.